![]() |
2011.11.04. 17:35
jackson írta:Illes írta:Üdv Urak!
Napokban elkezdett olyat játszani velem a telefon, amikor be van kapcsolva, minden szépen működik és megnyomom a MID-en a TEL gombot, magyarul szeretnék a boardról a telefonba belépni, se szó se beszéd ki kapcsolja a telefont és 1-2 másodpercre minden eltűnik a kijelzőről csak az óra látszik, mint amikor minden ki van kapcsolva, majd újra visszajön a rádió alapképe mintha nem is történt volna semmi.
Telefon a kézibeszélőről újra bekapcs és megy minden tovább. Én tudok hívni és engem is elérnek, tehát ezzel nincs gond. Ja és a board oldalán a ledek sem világítanak/villognak soha, mint pl roamingnál, vagy mikor pin kódra vár.
Mitől lehet?
Ja, még annyi, hogy felvenni nem tudom a hívást sem a kormányról, sem a MID-ről. Mintha az autó telefon rendszeréhez csak a kartámaszban levő egység tartozna...
Talán mid táp hiba? valami kontakt hiba a csatinál vagy ami szarabb a nyákon a bekötésnél. Ha szerencséd van csak ennyi ha nem akkor befosik a MID-ed.
Lehet próbálni csere MID-el is.
Jackson, aki ennyire gondolt
2011.11.06. 14:15
Illes írta:Leteszteltem a MID-et, minden funkció működik, egyedül a telefont nem lehet elérni. Biztiket, minden csatit végignéztem ami a telefonhoz kapcsolódhat (még a középkonzolt is szétborítottam) WDS alapján, Carsoft semmi hibát nem mutat, (INPA-val talán mélyebbre lehetne mászni) I-BUS tesztet viszont nem tudtam csinálni, az ugye eltárolja, ha a MID-hez kapcsolódó valamelyik kimenet hibás lenne, a WDS nem írja a teszt végrehajtását csak az eredmények kiértékelését.
A MID hibáját azért zárnám ki (aztán lehet hogy tévedek) mert a kormányról is csak kikapcsolni tudom a telefont, felvenni ill. hangerőt szabályozni nem.
Tanácstalan vagyok...
Ha valakinek van valami ötlete mi lehet a hiba ne tartsa magában
Jacko, rájöttem hogyan lehet újra kihangosítani a telefont a kézibeszélő használata után: kézibeszélőn MUTE gombot megnyomod és 6 másodpercen belül visszateszed a helyére.
2011.11.06. 20:18
jackson írta:Illes írta:Leteszteltem a MID-et, minden funkció működik, egyedül a telefont nem lehet elérni. Biztiket, minden csatit végignéztem ami a telefonhoz kapcsolódhat (még a középkonzolt is szétborítottam) WDS alapján, Carsoft semmi hibát nem mutat, (INPA-val talán mélyebbre lehetne mászni) I-BUS tesztet viszont nem tudtam csinálni, az ugye eltárolja, ha a MID-hez kapcsolódó valamelyik kimenet hibás lenne, a WDS nem írja a teszt végrehajtását csak az eredmények kiértékelését.
A MID hibáját azért zárnám ki (aztán lehet hogy tévedek) mert a kormányról is csak kikapcsolni tudom a telefont, felvenni ill. hangerőt szabályozni nem.
Tanácstalan vagyok...
Jacko, rájöttem hogyan lehet újra kihangosítani a telefont a kézibeszélő használata után: kézibeszélőn MUTE gombot megnyomod és 6 másodpercen belül visszateszed a helyére.
Kéne valami INPA-s vagy MID-es ember a közeledben és diag + cserebere ellenőrizni a hibát.
A MUTE gombot köszi már meg van amióta lefordítattam a német gyári telefon doksit. Neked nincs meg? Mert ha kell elküldöm e-mail-ben ha küldesz PÜ-ben cimet.
Jackson, aki sok szerencsét kíván a nyomozáshoz
2011.11.07. 08:31
Illes írta:A napokban tesztelgettem az ülésfűtésemet és a WDS alapján kivillogtattam a fennálló hibáit a bekapcsoló gombbal (szerencsére nem volt), talán az ülésfűtés is I-buszon lenne? Történt ugyanis, hogy miután így bohóckodtam, totál helyre billent a telefon minden működése, tényleg minden leírás szerint működött, majd a következő indításnál minden hiba visszajött...
INPA-val miket lehet tesztelni a MID-nél illetve a telefonnál?
Köszi Jacko, van gyári német nyelvű leírásom, csak lusta voltam elolvasni
2011.11.11. 08:06
jackson írta:Illes írta:Leteszteltem a MID-et, minden funkció működik, egyedül a telefont nem lehet elérni. Biztiket, minden csatit végignéztem ami a telefonhoz kapcsolódhat (még a középkonzolt is szétborítottam) WDS alapján, Carsoft semmi hibát nem mutat, (INPA-val talán mélyebbre lehetne mászni) I-BUS tesztet viszont nem tudtam csinálni, az ugye eltárolja, ha a MID-hez kapcsolódó valamelyik kimenet hibás lenne, a WDS nem írja a teszt végrehajtását csak az eredmények kiértékelését.
Tanácstalan vagyok...
Kéne valami INPA-s vagy MID-es ember a közeledben és diag + cserebere ellenőrizni a hibát.
A MUTE gombot köszi már meg van amióta lefordítattam a német gyári telefon doksit. Neked nincs meg? Mert ha kell elküldöm e-mail-ben ha küldesz PÜ-ben cimet.
Jackson, aki sok szerencsét kíván a nyomozáshoz
2011.11.11. 11:37
2011.11.19. 20:22
2011.11.19. 21:51
2011.11.19. 22:01
csabyka e39 523i írta:kérdésem lenne:
van olyan könyöklö ami nem telefonos?
nekem van telefonos ,de nem kell!cserelenem szivesen:D

2011.11.19. 22:30
Jerry írta:csabyka e39 523i írta:kérdésem lenne:
Persze hogy van.
Így néz ki:
A tiéd milyen színű?
2011.11.19. 22:53
csabyka e39 523i írta:kérdésem lenne:
2012.02.10. 15:52
2012.02.10. 17:32
max írta:Sziasztok!
Hogy tudom kihangosítani a telefont?
2012.02.12. 16:26
F_E_K_ írta:Vezetékes telefonom van, a kezelési írja az sms küldés lehetőségét, a billentyűzeten rajta is van a boríték jelecske... de a rá küldött sms-ek örökké "függő" státusban maradnak, a menüben sem látszik nyoma az üzenetküldésnek. Az mondjuk igaz hogy induláskor egy "non standard" üzenettel indít, és a kijelzőn bejelentkezés után "Pannon gsm" az azonosító... felejtsem el az sms forgalmazást? Esetleg telefon csere, vagy az nagyom macera?
2012.02.14. 17:14
2012.02.14. 20:07
F_E_K_ írta:Egyáltalán van olyan akinek megy az sms forgalmazás? Milyen telefonon típuson?
2012.02.22. 09:58
admin írta:F_E_K_ írta:Egyáltalán van olyan akinek megy az sms forgalmazás? Milyen telefonon típuson?
Nekem a kékfogas rendszer se hajlandó bármilyen telóval sms forgalmazásra. Eddig két nokia-val müködöt.
iPhone Tapatalk
2012.03.09. 16:56
2012.03.09. 17:44
Madtomi írta:Helló
Két kérdésem lenne az egyik azaz, hogy nekem a kivehető telefon van a kocsiban ami nem működik azt, hogy miért nem azt nem tudom de ez mindegy, szóval a kérdés azaz lenne, hogy valaki alakította-e már át a kocsiját a bluetooth rendszerűre? a másik pedig az lenne, hogy telefonos csúszkás és felhajtható könyöklő létezik-e mivel nekem az a plusz tároló rekesz nagyon hiányzik!![]()
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv Madtomi
2012.03.09. 21:24
admin írta:Madtomi írta:Helló
Két kérdésem lenne az egyik azaz, hogy nekem a kivehető telefon van a kocsiban ami nem működik azt, hogy miért nem azt nem tudom de ez mindegy, szóval a kérdés azaz lenne, hogy valaki alakította-e már át a kocsiját a bluetooth rendszerűre? a másik pedig az lenne, hogy telefonos csúszkás és felhajtható könyöklő létezik-e mivel nekem az a plusz tároló rekesz nagyon hiányzik!![]()
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv Madtomi
Páran már szereltünk be bluetooth-os rendszert.
Tudtomal telefonosba nem létezik felhajtós. Mert eleve alatta vannak a csatik a telóhoz.
iPhone Tapatalk