Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2013.01.10. 21:26

Haminda írta:
Gabesz81 írta:
Haminda írta:
Tegnapi parkolós játszadozástól felbátorodva reggel túl nagy önbizalommal vettem az utolsó kanyart munkába menet (ipari parkban már)
Amikor tettem volna vissza egyenesbe kipördült, és szemből fel a padkára. Amikor letolattam az orra fennakadt és törtek a lemezek. Szóval csak remélem, hogy a felfüggesztésnek nem lett baja.

pedig gondoltam rá, tegnap, h beírok hátha bohóckodik valaki valahol vmi nagyobb placcon...na majd legközelebb :wink: jobbulást az autónak!!!

Vettem ma két Klokkerholm doblemezt. Finoman szólva nem ugyanaz a minőség mint amit lezúztam...
Mindegy, már megvan holnap be is rakom, és remélhetőleg csak következő télen kell cserélni :facepalm: :D

Ma nekiestem a doblemezek cseréjének. A bal oldali megment problémák nélkül, viszont a jobb oldalhoz érve kifogytam a lemezanyákból.
Van egy tartalék műszerfalborításom, amelyen rajta van az összes lemezanya. Ezek passzolhatnak? (elfelejtettem megnézni :facepalm: )

A másik probléma, hogy letört a lökhárító alján levő két fül ahova a csavarok mentek volna a doblemez rögzítésére :S Töröm a fejem valami sufni megoldáson, pl visszaragasztom, vagy akármi...
Feltéve ha nem sikerül találni egy másik lököst :facepalm: (lehetőleg már faceliftest)

Viszont vannak jó hírek is:
Kicseréltem az első két oldalkárpitot is, szóval most már teljes a kép :)
És bütykölés közben megérkezett az ASC-roló-ülésfűtés kapcsolóm is - amikor megnéztem a csatlakozókat a hátulját elriasztott a nem gyári megoldástól...

2013.01.16. 13:39

Hello!

Nincsen vkinek véletlenül ülésfütés kapcsolója(a nyomókapcsolós kellene)??

Melyik irányba tudom levenni a gyári Nokia kihangositót tartó konzolt az anyós oldalon a kardánbox oldaláról??
Nem találok csavar,gondolom pattintos vagy bolhás...
Nem szeretnék vmit is letörni.

Kössz előre is!!

2013.01.18. 19:46

Sziasztok

Ma sikeresen felújítottam a kuplung alsó munkahengeremet,mert enyhén fo*ta az olajat. :roker:
Kemény 800ft volt az alkatrész,ami elég sok galibát okozott az elmúlt 2 hónapban.
kb 2 Liter fékolajat öntögettem utána,megspékelve pár reggeli nem betervezett légtelenítéssel. :lol:
Annyira elkopott a régi tömítés,hogy alap helyzetben is csöpögött a munkahengerből az olaj,ami ugye ennek következtében magától lelevegősödött....bosszantó hiba de megoldódott.

Itt jól látható a különbség,régi és új tömítéssel.
Az alsó kép csak illusztráció. :D

Kép

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabii az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2013.01.19. 14:49

Szeretnék az első szélvédőre a gyárihoz hasonló fényvédő zöld csíkot (színátmeneteset - alul átlátszó, és folyamatosan sötétedő). Tudnátok-e ajánlani minőségi terméket. Mert eddig én semmi komolyabb terméket nem találtam.

Illetve akinek eredetileg olyan a szélvédője, nagyon megköszönném, ha a tükör környékéről küldene egy fotót, hogy hol kezdődik gyárilag a csík! (a tükör felfogatásánál tudnék viszonyítani)

2013.01.21. 19:14

Hello!

Hogyan tudom ezt a telotartót levenni?

http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 20209.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/58 ... 20221.jpg/

2013.01.21. 19:25

perobesz525tds írta:Hello!

Hogyan tudom ezt a telotartót levenni?

http://imageshack.us/photo/my-images/18 ... 20209.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/58 ... 20221.jpg/

A tartó alatti oldalkárpitot letolod, ez rejti a tartó csavarát. Kicsavarod és kész. Viszont a kábelek szerintem lógni fognak, emrt nem tudod őket begyűrni a klimapanel mögé, szóval a modult is ki kellene kapnod

2013.01.21. 19:30

A tartó alatti oldalkárpitot letolod, ez rejti a tartó csavarát. Kicsavarod és kész. Viszont a kábelek szerintem lógni fognak, emrt nem tudod őket begyűrni a klimapanel mögé, szóval a modult is ki kellene kapnod[/quote]

Az egészet nem szeretném kivenni,csak a konzolt,mert zavar.Ha esetleg találok a telomhoz adaptert még jól is jöhet akár.

2013.01.22. 22:22

A mai nap folyamán este fél 7kor gurultam át F_E_K_ klubbtársunkhoz egy kis szerelgetésre..
Középen ahol a fűtés bejön..na azt a szellőző bigyót cseréltük ki....Gyerekek...nem egyszerű...nagyon kemény :D :D :D :D
Volt pillanat mikor a sírógörcs kerülgetett... :D :D :D :D
Sikeresen végrehajtottuk a feladatot miután össze vissza vagdosta kezünket a különböző alkatrészek..így mindenki boldogan,megsebzetten távozott... :taps:

összesen 2 db képem van az eseményről..
F_E_K_-től követeljétek a többit..már akit érdekel :D :D :D

Köszönöm neki a segítséget :franko:

1 kép..a kezdet

2 kép..a végzet

2013.01.23. 11:15

touring írta:A mai nap folyamán este fél 7kor gurultam át F_E_K_ klubbtársunkhoz egy kis szerelgetésre..
Középen ahol a fűtés bejön..na azt a szellőző bigyót cseréltük ki....Gyerekek...nem egyszerű...nagyon kemény :D :D :D :D
Volt pillanat mikor a sírógörcs kerülgetett... :D :D :D :D
Sikeresen végrehajtottuk a feladatot miután össze vissza vagdosta kezünket a különböző alkatrészek..így mindenki boldogan,megsebzetten távozott... :taps:

összesen 2 db képem van az eseményről..
F_E_K_-től követeljétek a többit..már akit érdekel :D :D :D

Köszönöm neki a segítséget :franko:

1 kép..a kezdet

2 kép..a végzet

Köszönjük a képeket!
Látványos! :mrgreen:

2013.01.24. 00:28

Kép

2013.01.24. 01:04

kovessyroli írta:Kép

úú mi történt?

2013.01.24. 01:35

:-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hamoriarpi 2013.01.24. 02:37-kor.

2013.01.24. 01:40

adam001 írta:úú mi történt?

LEGÓ felnőttkorúaknak.
Egyébként semmi, csak némi karosszéria munka és festés után szereljük össze az autómat.
Bár minden részegységet külön dobozoltunk, és bontottuk ki, külön - külön csavaros - patentos dobozokkal, még így sem egyszerű összerakni.

2013.01.24. 12:48

Javítószett kábeltöréshez csomagtérfedélnél.

http://imageshack.us/scaled/landing/202/javtszett.jpg

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2013.01.24. 14:16

kovessyroli írta:Javítószett kábeltöréshez csomagtérfedélnél.

Kép

:franko:
Hol lehet kapni?

2013.01.24. 14:48

barbrady írta:
kovessyroli írta:Javítószett kábeltöréshez csomagtérfedélnél.

Kép

:franko:
Hol lehet kapni?

Ebay-ről linkelte Roli.

2013.01.26. 18:54

Délután lementem a garázsba, persze sikerült a leghidegebb és legszelesebb mocsok időt kiválasztani messze s távol. :mrgreen: Kezem már akkor szét volt fagyva, mikor a géptetőt egyáltalán felnyitottam :facepalm: Három pulcsiban, mellényben, szipogva.. mint a nagyok :twisted:

program (1)
matt fekete vesék implantációja

program (2)
krómkarikák óracsoportba varázsolása

Ez utóbbival kegyetlenül beszoptam. Nagyon nem akarta adni magát, pedig tudtam mi a módja. Hideg volt, rideg, és qrva nehezen engedett. Többször kibontottam félig, majd mikor haladtam tovább a pöckökkel, szépen visszapattant a helyére mind.. anyáztam is rendesen. Hála az égnek sérülésmentesen összejött, mindent fül ép maradt.

A régi vesét meg az olaszok ragasztóval (!) rögzítették fülek helyett, szóval körbe is kellett pucolnom az okádék munkájuk nyomát.. de patika lett.

Kép
Kép

2013.01.26. 20:12

Tesco-s krómkarikák? :shock:

2013.01.26. 20:24

[quote="PapaBoss"]Délután lementem a garázsba, persze sikerült a leghidegebb és legszelesebb mocsok időt kiválasztani messze s távol. :mrgreen: Kezem már akkor szét volt fagyva, mikor a géptetőt egyáltalán felnyitottam :facepalm: Három pulcsiban, mellényben, szipogva.. mint a nagyok :twisted:

program (1)
matt fekete vesék implantációja

program (2)
krómkarikák óracsoportba varázsolása

Ez utóbbival kegyetlenül beszoptam. Nagyon nem akarta adni magát, pedig tudtam mi a módja. Hideg volt, rideg, és qrva nehezen engedett. Többször kibontottam félig, majd mikor haladtam tovább a pöckökkel, szépen visszapattant a helyére mind.. anyáztam is rendesen. Hála az égnek sérülésmentesen összejött, mindent fül ép maradt.

A régi vesét meg az olaszok ragasztóval (!) rögzítették fülek helyett, szóval körbe is kellett pucolnom az okádék munkájuk nyomát.. de patika lett.

Miért nem bent a lakásban csináltad a karika beszerelést?
Kicsit vársz még az óracsoport felmelegszik kellőképp és kevesebb a kockázat,hogy vmit letörsz...
Hol vetted a vesét had kérdezzem meg?
Én is vettem matt feketét,de nekem nagyon gagyit küldtek és ráadásul nerm is volt méretpontos :x

2013.01.26. 21:14

perobesz525tds írta:Miért nem bent a lakásban csináltad a karika beszerelést?
Kicsit vársz még az óracsoport felmelegszik kellőképp és kevesebb a kockázat,hogy vmit letörsz...
Hol vetted a vesét had kérdezzem meg?
Én is vettem matt feketét,de nekem nagyon gagyit küldtek és ráadásul nerm is volt méretpontos :x

Hülye voltam, hogy nekiálltam a hidegben szórakozni vele.. de utána már ott állt a kocsi széjjeltúrva, mondom csakazértis' :mrgreen: :facepalm:

A veséket ajándékba kaptam a tesómtól, de szerintem hangaboytól szerezte. Minden rendben volt vele. A fehér alapszínen jól mutat.
Hozzászólás küldése

VigLink badge