Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.01. 13:52

ViSoR írta:
admin írta:
ViSoR írta:Két termosztát van, nem azokat cserélted fel? Amúgy, hogy épp melyik szart be, azt miből diagnosztizáltad?

Igen kető van a vasba de a másik a 13-as :lol:

Hopsz 8O
Taniccs mester :D

Nincs köztetek véletlen mega-aberrált Beatles fan, mint én :?:

2007.12.01. 14:12

Senki többet harmadszor?
Nem ismer senki ilyen barátságos embereket akik mindent meg tudnak szerezni olcsón??? Kamionról leesett, vagy elfelejtették kifizetni a boltban, vagy valami hasonló? :(

2007.12.01. 14:13

ViSoR írta:
ViSoR írta:
admin írta:
ViSoR írta:Két termosztát van, nem azokat cserélted fel? Amúgy, hogy épp melyik szart be, azt miből diagnosztizáltad?

Hopsz 8O

Én Dido-ért, Genesis-ért, és Angelina Jolie-ért vagyok oda, de nagyon! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kbhont 2007.12.01. 14:17-kor.

2007.12.01. 14:16

kbhont írta:
Én Dido-ért, Genesis-ért, és Angalina Joli-ért vagyok oda, de nagyon! :lol:

Angelina Jolienak van kifejezetten szép hangja!

2007.12.01. 14:29

kbhont írta:
ViSoR írta:
ViSoR írta:
admin írta:

Hopsz 8O

Én Dido-ért, Genesis-ért, és Angelina Jolie-ért vagyok oda, de nagyon! :lol:

Tényleg hamá itt vagyunk, ki mit szeret? ...mármint zenében! A Genesis az király nagyon, na de ott van a ZZ Top, AC/DC, Gorillaz, Billy Halley, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Chubby Checker, Sting, U2, és a nagy: Jimmy Hendrix szóval? Ki mit szokott üvöltve énekelni??

2007.12.01. 14:33

ViSoR írta:
kbhont írta:
Én Dido-ért, Genesis-ért, és Angalina Joli-ért vagyok oda, de nagyon! :lol:

Angelina Jolienak van kifejezetten szép hangja!

Nekem inkább a szája, és a lábai jönnek be! :lol: :lol: :franko:
( Meg a többi ami még rajt van! ) :P :P :P

2007.12.01. 15:18

Csak minőségi zene,amit még hangszereken játszottak a régi nagyok és egyre kevesebben a maiak közül.

2007.12.01. 16:17

sxoe írta:Senki többet harmadszor?
Nem ismer senki ilyen barátságos embereket akik mindent meg tudnak szerezni olcsón??? Kamionról leesett, vagy elfelejtették kifizetni a boltban, vagy valami hasonló? :(

Van egy ismerősöm, aki ezzel "foglalkozik", esetleg megkérdem tőle, mert holnap találkozunk...
PS3 kéne? Azokban van régiókód vagy valami ilyesmi? Mert sose volt olyanom, mindig a PC-t tuningoltam fel a játékokhoz. Nehogy aztán ne olvassa a Te lemezeidet...

2007.12.01. 16:33

Ezt vétek otthagyni, csak 16-ot eszik és mindössze az értéke 5-szörösét kéri érte. Valahol szerintem keresik a csávót egy kényszerzubbonnyal...
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024

2007.12.01. 16:48

Stephanus_Rex írta:
sxoe írta:Senki többet harmadszor?

Van egy ismerősöm, aki ezzel "foglalkozik", esetleg megkérdem tőle, mert holnap találkozunk...
PS3 kéne? Azokban van régiókód vagy valami ilyesmi? Mert sose volt olyanom, mindig a PC-t tuningoltam fel a játékokhoz. Nehogy aztán ne olvassa a Te lemezeidet...

Hali!

XBOX 360 PREMIUM kéne. Vagy a CORE is jó, de inkább a PREMIUM. És minél olcsóbban! :lol:

Szerintem semmi ilyen nincs benne. Annyi, hogy nem kéne vele netre menni, mert akkor lehet, hogy megtalálják. De úgyis csak itthon akarok vele játszani a haverokkal meg asszonypajtással! :lol:

Megköszönném nagyon ha tudnál valami jó ajánlatot tenni! :wink:

2007.12.01. 16:52

:D
Gondolom a 20e km-t az utolsó szervizelés után futotta... Hm... Egy '92-es autó...

2007.12.01. 17:52

ViSoR írta:Ezt vétek otthagyni, csak 16-ot eszik és mindössze az értéke 5-szörösét kéri érte. Valahol szerintem keresik a csávót egy kényszerzubbonnyal...

a motorháztetőn az a decens kis pukli olyan cuki - milyen lehet a nagy tuning, ha ez a kicsi...

2007.12.01. 17:55

ViSoR írta:Ezt vétek otthagyni, csak 16-ot eszik és mindössze az értéke 5-szörösét kéri érte. Valahol szerintem keresik a csávót egy kényszerzubbonnyal...

Egy ilyen projekt kb:

- alapgép papírmunkával, átírással 550.000FT
- fényezés: 500.000 Ft (lehet, hogy nem számoltam sokat)
- előtte kis lakatolás is volt nyilván 50.000FT
- alkatrészek (optikai tuning fényszórók stb.) - 150.000Ft
- autómata váltóhoz a Bátfaiék 200.000 alatt hozzá sem nyúlnak
- valami zene is készült bele, ezt annyira nem vágom de vegyük 150.000 ft-ra
- okádák belső interieur 50.000 Ft
- minden bizonnyal a 92-es bőrbelsőre is kellett kötnei egy 50.000FT-ot
- "motorgenerál+kicsi tuning" mondjuk 100.000 Ft
- egy keveset munkadíjra is számoljunk 100.000Ft
- meg még egy lavor cucc amit csak az eladó tud pl. a csukák amik az autón vannak, de ezt valszeg csak dukkózták

szóval nem azt mondom, hogy olcsó, meg azt sem hogy megvenném (más se nagyon venné meg), de egy ilyen project sajna ennyibe kerül. De ha neki tetszik és eljátszott vele eddig akkor gyalázza halálra saját maga - én azt mondom, én is ebben élem ki magam, eszembe sem jutott volna eladni egyik kocsimat sem (mondjuk azért sárgám nincs is :)) ).

humoros ár azért valljuk be

2007.12.01. 18:22

Hogy jött ki az az 5kiló a fényezésre, 60ezer/elem? Mondjuk mindegy, mert...
tekintve, hogy fél évig árultuk a 99-es MV6-ost (fullbőr, digit-klíma, színes navi, xenon 211 ló) 1 millió forintért, szerintem egy picikét erős ár, ezért a deponálni való remekműért :D Az autó árába fogadnék bárkivel, hogy 5 kilónál többért nem fog elkelni. Dehát a Jóisten segítse az eladásban!

Ha már szart akarok venni, akkor megveszem inkább ezt:
2 millió pfff...
Na mindegy hagyjuk az Opeleket békében.
Nyugodni :lol: :lol: :lol:

Re: humoros ár azért valljuk be

2007.12.01. 18:52

ViSoR írta:Hogy jött ki az az 5kiló a fényezésre, 60ezer/elem? Mondjuk mindegy, mert...
tekintve, hogy fél évig árultuk a 99-es MV6-ost (fullbőr, digit-klíma, színes navi, xenon 211 ló) 1 millió forintért, szerintem egy picikét erős ár, ezért a deponálni való remekműért :D Az autó árába fogadnék bárkivel, hogy 5 kilónál többért nem fog elkelni. Dehát a Jóisten segítse az eladásban!

Ha már szart akarok venni, akkor megveszem inkább ezt:
2 millió pfff...
Na mindegy hagyjuk az Opeleket békében.
Nyugodni :lol: :lol: :lol:

nézz át a fényezés topikba.........

2007.12.01. 18:56

Ez biztos valami spéci oranzs, de nekem 30/elemért szebbre fényezték, mint a gyári. Nem vicc, a gyári kicsit narancsosabb volt.

2007.12.01. 19:09

ViSoR írta:Ez biztos valami spéci oranzs, de nekem 30/elemért szebbre fényezték, mint a gyári. Nem vicc, a gyári kicsit narancsosabb volt.

mázolnak kocsikat 80eFt ért is, de egy rendes külső-belső azért valamivel több

2007.12.01. 19:30

Szevasztok emberek! Keresek kék színű ülés szövetet,ha lehet akkor csak a háttámla szövetanyaga kellene! Ha bárki tud ilet szerezni,természetesen bontottat,mert az uj az horror,akkor léci szólni vagy kézzel inteni! :roll: Bármilyen infó érdekel,mert elég ritka színről van szó! Thanks!

2007.12.01. 19:56

Szupercsiki írta:Szevasztok emberek! Keresek kék színű ülés szövetet,ha lehet akkor csak a háttámla szövetanyaga kellene! Ha bárki tud ilet szerezni,természetesen bontottat,mert az uj az horror,akkor léci szólni vagy kézzel inteni! :roll: Bármilyen infó érdekel,mert elég ritka színről van szó! Thanks!

Nem kell ám minden topicba be írni :!: :!:

2007.12.01. 20:16

Más is szokta,gondoltam... :oops:
Hozzászólás küldése

VigLink badge