![]() |
2011.10.22. 17:46
Rjani530d írta:peteeqe írta:barbrady írta:Egy éve csinálom a kályhát, mert nem működött, legalább 10-szer szedtem le-föl, szét-össze, de most tökéletes lett. Elég jól kiokosodtam belőle, kérdezhettek nyugodtan. Ha lesz egy kis időm le is írom a tapasztalataimat.
Szia!
akkor én kérdeznék is tőled:
nekem olyat csinál, hogy autó leállítása után is fűt tovább, nem áll le
mi lehet a baj szerinted?
Semmi, már ha egyáltalán leáll valamikor. Pár percig nekem is megy. Kb. 2 perc eltelik a leállítás után, mire lekapcsol.
2011.10.22. 17:53
barbrady írta:Egy éve csinálom a kályhát, mert nem működött, legalább 10-szer szedtem le-föl, szét-össze, de most tökéletes lett. Elég jól kiokosodtam belőle, kérdezhettek nyugodtan. Ha lesz egy kis időm le is írom a tapasztalataimat.
2011.10.22. 18:36
peteeqe írta:Rjani530d írta:peteeqe írta:barbrady írta:Egy éve csinálom a kályhát, mert nem működött, legalább 10-szer szedtem le-föl, szét-össze, de most tökéletes lett. Elég jól kiokosodtam belőle, kérdezhettek nyugodtan. Ha lesz egy kis időm le is írom a tapasztalataimat.
Szia!
Semmi, már ha egyáltalán leáll valamikor. Pár percig nekem is megy. Kb. 2 perc eltelik a leállítás után, mire lekapcsol.
Nekem is úgy működött, amíg jó volt, és egyszer csak nem állt, és lemerült az akkum, miközben volt vagy 30 fok a kocsiban télen...
2011.10.23. 12:38
peteeqe írta:barbrady írta:Egy éve csinálom a kályhát, mert nem működött, legalább 10-szer szedtem le-föl, szét-össze, de most tökéletes lett. Elég jól kiokosodtam belőle, kérdezhettek nyugodtan. Ha lesz egy kis időm le is írom a tapasztalataimat.
Szia!
2011.10.23. 12:55
Rjani530d írta:Kesgab írta:Sziasztok!
Sajnos nekem se működött a kályha!Diaggal kiolvasva és elindítva működött, nem volt baja , de erőteljesen fehéren füstölt!Másnap reggel 5-fok alatt ismét nem indult el!
Kérném a segítségeteket!
Bár ritkán, de nekem is van olyan, hogy nagyobb a hangja és fehéren füstöl, meg büdösebb is a füst. Szerintem ez direkt valami program lehet rajta, hogy tisztítson. Valaki erősítsen meg, mert csak amolyan megfigyelés.
Valószínűleg ezek után kapta be a hibajelet újra, ami miatt újfent nem működik.
Nekem sem ment a kora tavasszal már. Én is elvittem már egy-két helyre, hogy szedjék szét és tartsák karban, de elzavartak vele mindenhonnan, hogy nem értenek hozzá, meg mit akarok vele a 20 fokban. Most nem tudom mi baja lenne tőle, hogyha szétszedik és kipucolják. Már neki is álltam volna magam, most, hogy bejöttek a hidegek, de közben akksit cseréltem, ami kitörölte a hibajelet, aztán azóta meg tökéletesen megy már három hete, úgyhogy nem bántom.
2011.10.23. 13:03
2011.10.23. 13:29
2011.10.24. 10:23
és hát láttuk a diag során hogy a kályha "nem válaszol". Nosza megnéztük a lehetséges okokat és egyből dobta hogy persze hát mi más mint biztosíték. Jó kisdobos módjára kicseréltük a biztosítékot és láss csodát biztosíték elszállt kályha felöl égett bakelit szag. Erre van-e tipp bár még szét nem szedtem és várom a le/szétszedési útmutatót.2011.10.24. 11:27
poqitito írta:Sziasztok!
Voltam a hétvégén Jacko mesternélés hát láttuk a diag során hogy a kályha "nem válaszol". Nosza megnéztük a lehetséges okokat és egyből dobta hogy persze hát mi más mint biztosíték. Jó kisdobos módjára kicseréltük a biztosítékot és láss csodát biztosíték elszállt kályha felöl égett bakelit szag. Erre van-e tipp bár még szét nem szedtem és várom a le/szétszedési útmutatót.
Köszi:
Poqitito
2011.10.24. 11:40
barbrady írta:poqitito írta:Sziasztok!
Voltam a hétvégén Jacko mesternélés hát láttuk a diag során hogy a kályha "nem válaszol". Nosza megnéztük a lehetséges okokat és egyből dobta hogy persze hát mi más mint biztosíték. Jó kisdobos módjára kicseréltük a biztosítékot és láss csodát biztosíték elszállt kályha felöl égett bakelit szag. Erre van-e tipp bár még szét nem szedtem és várom a le/szétszedési útmutatót.
Köszi:
Poqitito
Nem hagzik túl jólValószínűleg a vezérlőpanel füstölt el. Az szokott lenni, hogy beázik, aztán tönkremegy. A leszerelést feljebb linkeltem, a szétszedést megpróbálom este összedobni.
2011.10.24. 12:19
poqitito írta:barbrady írta:poqitito írta:Sziasztok!
Köszi:
Poqitito
Nem hagzik túl jólValószínűleg a vezérlőpanel füstölt el. Az szokott lenni, hogy beázik, aztán tönkremegy. A leszerelést feljebb linkeltem, a szétszedést megpróbálom este összedobni.
Mindenképp várom a szétszedést. A forrasztó páka meg a barátom főleg hogy végre van garázs ahol dolgozhatok
2011.10.24. 12:32
leslie írta:poqitito írta:barbrady írta:poqitito írta:Sziasztok!
Köszi:
Poqitito
Mindenképp várom a szétszedést. A forrasztó páka meg a barátom főleg hogy végre van garázs ahol dolgozhatok
Hol van a kalyha biztositeka? Pontosan melyik az? Es milyen szinu?
Koszi
2011.10.24. 20:27
barbrady írta:peteeqe írta:barbrady írta:Egy éve csinálom a kályhát, mert nem működött, legalább 10-szer szedtem le-föl, szét-össze, de most tökéletes lett. Elég jól kiokosodtam belőle, kérdezhettek nyugodtan. Ha lesz egy kis időm le is írom a tapasztalataimat.
Szia!
Vezérlés problémának tűnik, diag-gal nézted?
2011.10.25. 09:10
poqitito írta:barbrady írta:poqitito írta:Sziasztok!
Köszi:
Poqitito
2011.10.25. 09:46
barbrady írta:poqitito írta:barbrady írta:poqitito írta:Sziasztok!
Köszi:
Poqitito
Elküldtem adminnak a szerelési doksit, gondolom hamarosan kikerül a tippek-trükkök közé. Jó szerelgetést!
2011.10.26. 08:34
2011.10.26. 10:55
barbrady írta:Elküldtem adminnak a szerelési doksit, gondolom hamarosan kikerül a tippek-trükkök közé. Jó szerelgetést!
2011.10.26. 18:41
2011.10.28. 21:11