Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.30. 22:03

orvil írta:Hello mindenkinek,

Orvil vagyok, ma kerult csaladba 2001es 525i sedan, automata, 110ezer merfold, jobbkorManyos, hehe, vegig vezetett szervizkony+osszes szamla, MOT, stb ... hibai vannak mint minden 9 eves jarganynak, szerencsere csak aprosagok.
Sikerul ra olcso biztositas kotnom, csak 969font/ev :evil: (a legdurvabb ajanlat 4500 font/ev, de kitrukkoztuk)
Elore is bocsanat az ekezetek hianya miattb :oops:

Magamrol diohelyban: informatikaval foglalkozom, Readingban elunk, otthon megtetszettek bombik, egyik baratomnak volt/van, megbizhatonak, kenyelmesnek, biztonsagosnak, elegansnak talaltam azt is, most belepattantam sajatba, benzines a szentem. Elsore nem akartam nagyobbat venni, boven eleg ez a 190paci (kb,ha jol emlekszem), a tobbit meglatjuk.

Üdv néked!

2010.10.30. 22:56

Sziasztok!

Dani vagyok, és innentől büszke tulaja egy 99-es 535i-nek. Az autó a rétegvizsga szerint sérülésmentes :) Gyári szervízben (Magisz, -Nyíregyháza) végezték az állapot felmérést. Még van egy két dolog amit cserélnem kell benne, de azokat egyébként is kéne pl: szimeringek, szilentek, 220000van benne. Most persze lehet, hogy tekert, de mindenhol egyezik a kilóméter állás. Dióhéjban ennyit. Az autót imádom asszem ma benne alszok :) Az autóról: Fekete, vaj bőr belső, dupla digit klíma, m-es kormány, automata váltó, napfénytető, cd-tár, mk3as navi, 4:3as navi, tv felszabadítva :) memóriás ülés, hátsó roló.
Dióhéjban ennyit. Imádom

Üdv:Dani

2010.11.02. 12:16

par kep vilagosban:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Elozo tata lekapott valamit az elejevel, lokoson nem latszik, de egy felfogato kilazult, azert log a jobb oldala, hetvegen lesz idom levenni, aztan szepen visszarakni.
Nincs benne navi meg tv (minek, ha a telefon ingyen tudja a legfrissebbet 8) ), cdtar eleg ...
Szivargyujtot meg meg kell mokolnom, nem megy vissza a helyere sajna ...
Egyedul az ulesfutes hianyzik, reggel hideg a borocske :( ... de ez a kormany karpotol mindenert.

Megegyszer udv minenkinek, es utolag is kosz a rengeteg hasznos tanacsot, amit az evek alatt leirtatok forumba.

Orvil

2010.11.02. 13:57

Sziasztok,

Ahogy múlt héten ígértem, néhány kép az autóról, egyelőre csak futtában volt időm eredetvizsga előtt csinálni néhányat.

Link

Üdv,
Laci

2010.11.11. 12:14

Sziasztok!
Nemrég vettem én is egy 525tds e39-et. Nagyon sok extra van benne főleg a tds-ekhez képest: combtámaszos sport bőrbelső, digi. klíma, tempomat, telefon, multi kormány, esőszenzor, el. hátsó roló, ülésfűtés, 5db gyári 16-os alufelni, el. tető, automata váltó, gyári xenon, amit utólag tettem bele az a fényre sötétedő belső tükör. Az extrák rendre működnek is azonban a motor, vagy valami a körül haldoklik. Dől belőle az olaj, sokat fogyaszt és nehezen indul. Jövőhét folyamán nézik át teljesen és a jövő hónapban minden fel is lesz újítva ami szükséges.
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

2010.11.11. 20:09

Mesa írta:Sziasztok!
Nemrég vettem én is egy 525tds e39-et. Nagyon sok extra van benne főleg a tds-ekhez képest: combtámaszos sport bőrbelső, digi. klíma, tempomat, telefon, multi kormány, esőszenzor, el. hátsó roló, ülésfűtés, 5db gyári 16-os alufelni, el. tető, automata váltó, gyári xenon, amit utólag tettem bele az a fényre sötétedő belső tükör. Az extrák rendre működnek is azonban a motor, vagy valami a körül haldoklik. Dől belőle az olaj, sokat fogyaszt és nehezen indul. Jövőhét folyamán nézik át teljesen és a jövő hónapban minden fel is lesz újítva ami szükséges.
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Helo
Üdvözlet nálunk

.

2010.11.12. 09:07

Heló
Üdv a klubban,sok sikert az autóhoz.
lacir1

2010.11.12. 09:59

Köszönöm szépen!!

én

2010.11.12. 20:16

Akkor most én jövök! :)

Mielőtt megvettem az autót nagyon sokat olvastam a fórumot. Igazán segítőkész és kedves társaság.
Nagyon jó, hogy itt nyoma sincs a más off fórumokon látható herótozásnak, egymás túllicitálásának, kötekedésnek.
Itt mindenki önzetlenül segít a másikon. Ezek miatt különösen örülök, hogy most már én is közétek tartozhatok!!! :wink:

Ja igen az autó: 2001-es 525D sedan lakkfekete. Óra szerint 269000 km van benne. Én úgy látom hogy ez valós is. 2004-ben érkezett kis hazánkba Németországból. Vezetett szervizkönyve van. Vételkor átvizsgáltuk rendesen fék, futómű, gátlók, motordiagnosztika, festékréteg és szerencsére minden maximálisan rendben volt. Van benne sok extra /ami ugye ebben a kategóriában nem ritka dolog :lol: / állítható sport futómű és a szerelő barátom szerint egy kis csipcsip csóka tuning is. :)
Amivel problémám van, hogy pixelhibás a műszerfal és meghót benne a 16:9 navigáció. Utóbbival kapcsolatban már siránkoztam is a TV/NAVI topicban.
Egyenlőre úgy látom, hogy ez az autó nem fogyasztja az üzemanyagot. Mentem már vele több mint 200 km-t és alig mozdul a mutató, ez különösen tetszik! Bár hozzá kell tennem, hogy már leszoktam a száguldozásról.

Remélem a jövőben én is tudok majd másoknak segíteni ebben-abban!
Fénykép a gépről később, ha lesz időm egy kis waxolgatásra -nem mintha most csúnya lenne !!! :D

Üdvözlettel: Oscar The Rockstar

2010.11.12. 20:31

Szia Oscar!

Sok örömet az autóhoz! :welcom

Odus

2010.11.12. 20:36

odus írta:Szia Oscar!

Sok örömet az autóhoz! :welcom

Odus

Helo Oscar
Üdvözlet a klubban
nyomjál a gázolajosokra egy szavazatot

2010.11.12. 21:46

Heló Mesa!
Üdv. a klubban :)

Üdv:Zoli

2010.11.12. 21:48

Üdvözöllek én is Oscar!

Úgy látom a gázolajosok nyomulnak mostanában :lol:

Üdv: Zoli

i

2010.11.13. 11:40

VZoltan írta:Üdvözöllek én is Oscar!

Úgy látom a gázolajosok nyomulnak mostanában :lol:

Üdv: Zoli

Bevallom eddig én is a benzint égettem egy E46 328ia segítségével és a teljesítményéhez képest nagyon keveset evett! :idea:

üdv

2010.11.13. 14:41

sziasztok Guszti vagyok bp mester utcában lakom én kb 1/5 hónapja vettem meg a 98-as 520i e39 emet jah márciusban vizsgáztam és 1 punto 1.1-el kezdtem hát lassú volt nem a tizenéves gizda vagyok kategóriába tartozom mert akkor m3-at vettem volna :D nem limot biztos lesznek buta kérdéseim :lol: de légyszi nézzétek majd el szép napot

2010.11.13. 15:46

Sziasztok! Üdv mindenkinek a klubban!!! Ahogy Oscar is írta.... itt tényleg segít mindenki a másiknak amiben csak tud!!!! Na nyomás szavazni a BENZINRE!!!!! :D

2010.11.13. 17:07

Üdv néktek!
Az adatlapot is töltsétek ki lécccci!

.

2010.11.13. 19:06

Üdvözlet a klubban,sok sikert a gépekhez :taps:
Üdv?lacir1

Re: üdv

2010.11.13. 20:47

guszto01 írta:sziasztok Guszti vagyok bp mester utcában lakom én kb 1/5 hónapja vettem meg a 98-as 520i e39 emet jah márciusban vizsgáztam és 1 punto 1.1-el kezdtem hát lassú volt nem a tizenéves gizda vagyok kategóriába tartozom mert akkor m3-at vettem volna :D nem limot biztos lesznek buta kérdéseim :lol: de légyszi nézzétek majd el szép napot

Szia!

Üdv a klubban, 1/5 hónap, az 6 nap?

Re: üdv

2010.11.13. 22:25

Viper írta:
Szia!

Üdv a klubban, 1/5 hónap, az 6 nap?

Nocsak! Van egy figyelmes matematikusunk! :wink:
Bizony annyi!
Hozzászólás küldése

VigLink badge