![]() |
2011.01.10. 21:53
Ezt el is hiszem. De ha már oda kerül a sor, akkor nincs műbizonylata a könnyűfém felninek, a fóliának, nem az útviszonyoknak, a forgalmi helyzetnek megfelelően vezettem, meg nem is tudom mit nem lehetne rám varrni!lepke írta:Helo
Látom érdekes témát dobtam fel![]()
A légyeget abban látom hogy mikor történik egy közlekedési baleset (( DE NE TÖRTÉNJEN )) és ne adj Isten halálos![]()
Akkor kezdődnek a gondok MINDENT megnéznek az autón amit csak lehetséges és akkor előhozhatják a XENONT is hogy nem Gyári
Nincs róla átalakítási (( papír )) és megbukott a mutatvány
Környékünkön történt még tavaly egy közlekedési baleset ( halálos )
Három személy ül a hűvösön
1. Aki vezette az autót
2. Az autó tulajdonosa
3. Aki szerelgette a kocsit
2011.01.10. 22:07
Gabii írta:Sziasztok
Faceliftes jobb első lámpába eltörött a magasság állító biszbaszom...
Honnan tudnék olyat beszerezni? Olvastam hogy régebben csináltattatok,nincs valakinek esetleg?
köszi
2011.01.10. 22:07
LeviM5 írta:Gabii írta:Sziasztok
Faceliftes jobb első lámpába eltörött a magasság állító biszbaszom...
Honnan tudnék olyat beszerezni? Olvastam hogy régebben csináltattatok,nincs valakinek esetleg?
köszi
A mobilgumi.hu-n
Bömbölönél.
2011.01.10. 22:13
Imco írta:LeviM5 írta:Az a szép ebben hogy megbukott a jogszabály! Amire hivatkozva sorban jelentgették fel az embereket.
(biztos forrásból tudom, egy hiba van benne, és ennyi, megvan a kiskapu)
És újra vakít majd a sok eggggyesgolfos paraszt!![]()
A helyszíni bírságot ezért sokszor jobb nem elfogadni. Sokszor a rendőr tisztába sincs a jogszabállyal amire hivatkozva akar büntetni.
Oszd meg a kiskaput!
Köszi!
2011.01.11. 00:28
LeviM5 írta:Imco írta:LeviM5 írta:Az a szép ebben hogy megbukott a jogszabály! Amire hivatkozva sorban jelentgették fel az embereket.
A helyszíni bírságot ezért sokszor jobb nem elfogadni. Sokszor a rendőr tisztába sincs a jogszabállyal amire hivatkozva akar büntetni.
Oszd meg a kiskaput!
Köszi!
A közúti gépjárművek kivilágítása témakörben, blablabla,.... ááááááááá, nem tudom.
Ügyész ismerős mesélte. Rendőr megállít, no kérem ez hb, vagy feljelentem! OK, a feljelentést választom.
És nem jön bünti, mert nem áll meg a vonatkozó jogszabály.
Többet nem tudok az ügyről, vedd úgy, hogy nem is mondtam semmit inkább.
Carstylingra nehogy felkerüljön, mert jönnek megint a fostalicskák a Simenshiddel. Olyan jó, hogy lehet látni végre, mert érdekes Stiftek újra halogénnel menőznek!
2011.01.11. 00:40
A lökösbe belül ki van rajzolva a spricni helye kivágod és veszel két spricnit és bepattintod.Nekem is így volt de most már mos isImco írta:LeviM5 írta:Imco írta:LeviM5 írta:Az a szép ebben hogy megbukott a jogszabály! Amire hivatkozva sorban jelentgették fel az embereket.
Oszd meg a kiskaput!
Köszi!
A közúti gépjárművek kivilágítása témakörben, blablabla,.... ááááááááá, nem tudom.
Ügyész ismerős mesélte. Rendőr megállít, no kérem ez hb, vagy feljelentem! OK, a feljelentést választom.
És nem jön bünti, mert nem áll meg a vonatkozó jogszabály.
Többet nem tudok az ügyről, vedd úgy, hogy nem is mondtam semmit inkább.
Carstylingra nehogy felkerüljön, mert jönnek megint a fostalicskák a Simenshiddel. Olyan jó, hogy lehet látni végre, mert érdekes Stiftek újra halogénnel menőznek!
Nincs mosóm és azért érdeklődtem.
A váci police szeret vele szórakozni vele. Helyben még jó vagyok.
Már gondoltam, hogy felragasztok 2 samponos kupakot mint mosó.
2011.01.11. 01:05
admin írta:A lökösbe belül ki van rajzolva a spricni helye kivágod és veszel két spricnit és bepattintod.Nekem is így volt de most már mos is![]()
2011.01.11. 08:59
2011.01.11. 09:49
pistino1 írta:Azért annyit hozzáfűznék a témához, hogy az enyém sajnos nem xenonos, nem is látok igazán és hogy qrva szar a bmw világítása az tény. (magasságállítót cseréltem, +50%-os izzó van benne, Balázs polírozta) többet nem tudok kihozni belőle. Esőben egy rakás szar.
2011.01.11. 11:39
pistino1 írta:Azért annyit hozzáfűznék a témához, hogy az enyém sajnos nem xenonos, nem is látok igazán és hogy qrva szar a bmw világítása az tény. (magasságállítót cseréltem, +50%-os izzó van benne, Balázs polírozta) többet nem tudok kihozni belőle. Esőben egy rakás szar.
2011.01.11. 12:14
e39chip írta:pistino1 írta:Azért annyit hozzáfűznék a témához, hogy az enyém sajnos nem xenonos, nem is látok igazán és hogy qrva szar a bmw világítása az tény. (magasságállítót cseréltem, +50%-os izzó van benne, Balázs polírozta) többet nem tudok kihozni belőle. Esőben egy rakás szar.
Esőben a xenon is szar...
2011.01.11. 12:17
Imco írta:pistino1 írta:Azért annyit hozzáfűznék a témához, hogy az enyém sajnos nem xenonos, nem is látok igazán és hogy qrva szar a bmw világítása az tény. (magasságállítót cseréltem, +50%-os izzó van benne, Balázs polírozta) többet nem tudok kihozni belőle. Esőben egy rakás szar.
Nem lehet hogy a foncsorod a szar?
Nekem off autoban ez volt a hiba.
Gyakorlatilag a bézs müa. volt a fényvisszaverő felület.
Gondolhatod a hatásfokot.
De lehet, hogy csak simán bemattult és látszólag jó.
2011.01.11. 12:21
Janek írta:Imco írta:pistino1 írta:Azért annyit hozzáfűznék a témához, hogy az enyém sajnos nem xenonos, nem is látok igazán és hogy qrva szar a bmw világítása az tény. (magasságállítót cseréltem, +50%-os izzó van benne, Balázs polírozta) többet nem tudok kihozni belőle. Esőben egy rakás szar.
Nem lehet hogy a foncsorod a szar?
Nekem off autoban ez volt a hiba.
Gyakorlatilag a bézs müa. volt a fényvisszaverő felület.
Gondolhatod a hatásfokot.
De lehet, hogy csak simán bemattult és látszólag jó.
Sajnos én is elégedetlen vagyok!Így,hogy a refi is xenon,már lehet vele látni,ha az is fel van kapcsolva.Tompított az 0.
A régi e36-omba 2x ilyen jó volt a világítás xenonnal.
2011.01.11. 12:29
2011.01.11. 12:50
tibi666 írta:Idővel gyengül azért a fényük, nem is keveset, szóval véleményt csak hibátlan rendszerről érdemes alkotni.
Nem mattult búra, jól beállított fényszórók, és fiatal izzók kellenek a megfelelő fényerőhöz.
2011.01.11. 12:54
2011.01.12. 00:57
LeviM5 írta:3 hónapja cseréltem az izzókat. (Gyári xenon)
Szétszedni nem szabad, utána porosodik, párásodik, sose lesz jo!
Nálam Brutál ahogy világít, esőben is. Egyenes vonalban látszik az út szélen
korláton, és szélesen terit! Offbol halogén után pláne óriási a különbség.
Állítok jók, burát szoktam polirozni néha.
Csak a gyári tudja ezt a fényerőt, 4100 v. 4300 K-nel.
2011.01.12. 01:06
jackson írta:LeviM5 írta:3 hónapja cseréltem az izzókat. (Gyári xenon)
Megpróbálhatnád lefotózni a többieknek viszonyításképpen.
Nekem is egyenes vonalban vág, de hamár 10-20méterre lévő falra vetít akkor nem éles a határvonal pedig búra csilli villi. NMo persze közelről 5méteren belül éles a vonal. No persze a szar esős időben többször megnézi az ember városban ég-e.
A hova vetíttel nincsen gond. Igazából kéne valami fényerősség mérő és azzal több ponton meg lehetne mérni.
Jackson, aki még majd fog tunningolni a lámpa minőségén (talán izzó cserével kezdve)
2011.01.12. 01:34
2011.01.12. 01:47
tibi666 írta:jackson írta:LeviM5 írta:3 hónapja cseréltem az izzókat. (Gyári xenon)
Megpróbálhatnád lefotózni a többieknek viszonyításképpen.
Nekem is egyenes vonalban vág, de hamár 10-20méterre lévő falra vetít akkor nem éles a határvonal pedig búra csilli villi. NMo persze közelről 5méteren belül éles a vonal. No persze a szar esős időben többször megnézi az ember városban ég-e.
A hova vetíttel nincsen gond. Igazából kéne valami fényerősség mérő és azzal több ponton meg lehetne mérni.
Jackson, aki még majd fog tunningolni a lámpa minőségén (talán izzó cserével kezdve)
A Levié már projektoros, ha jól rémlik, az biztos sokkal erősebb, mint a mienk!