![]() |
2010.06.24. 22:10
2010.06.24. 22:11
BMW520dshaver írta:apa írta:BMW520dshaver írta:Hali Mindenkinek![]()
![]()
![]()
Ezt most már nem tűrhetem beszállok én is a ringbe eddig nem tettem meg.
Igaz eddig nem sokat ültem Benyásba a céges is dizel de a szívódizel autóba ami még
nem BMW teljesen meg vagyok elégedve.Félreértés ne essék nem DZsONDÉR-ról van szó.
Üdv a dizelesek között
![]()
![]()
![]()
![]()
Pityu
Ne fikázd le a John Deer-t, a világ legjobb mezőgazdasági vontatója,kár hogy benzinesbe
nem gyártják,mert vennék egyet.![]()
![]()
![]()
![]()
SORRY![]()
![]()
Én nem lefikázni akartam egyáltalán.
Ad egy:Az is![]()
![]()
Ad kettő:Személy szerint John Deere szervizeléssel foglalkozom
Ad három: Amivel járok javítani az is![]()
![]()
Ad négy:BMW 530D-z néztem ki magamnak
Ad öt:Vásárolható fokozatmentes váltóval(pár másodperc és 0-ról 40 Km/óra a 11000 Kg tömeg
Ad hat:lámpánál igaz,hogy nem tudott róla az ellenfelem simán legyorsultam 16
fokozatú váltóval a személykocsit(akár ezt is ki lehet valahol majd próbálni)
Tehát:![]()
![]()
üdv
Pityu
2010.06.24. 22:17
lepke írta:Helo
Megint ez a sor hatos diesel nyertAz év motorja
...........2,5 és 3 liter között a BMW 3 literes ikerturbós hathengeresét..............,
üdv zoli
2010.06.24. 22:26
[quote]simi64 írta:lepke írta:Helo
...........2,5 és 3 liter között a BMW 3 literes ikerturbós hathengeresét..............,
üdv zoli
Nyert a FŐNÖKé is!
2010.06.24. 22:32
apa írta:simi64 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Nyert a FŐNÖKé is!
Azt mondjátok meg ki itt a FŐNÖK??????
2010.06.24. 22:40
Egy John Deere nevű, Ír származású, amerikai kovácsmester, forradalmasított egy ekevasat, amivel meg tudták művelni a kemény tundrát és alapított egy manufacturát aminek kezdetben Deere and company volt a neve.Semmi köze a magyarokhoz.Ez egy téves közhiedelem, mint a szar dízel adagoló, meg turbó...Az meg hogy Szarvas Jánosnak fordítják, egy vicc.apa írta:BMW520dshaver írta:apa írta:BMW520dshaver írta:Hali Mindenkinek![]()
![]()
![]()
Ezt most már nem tűrhetem beszállok én is a ringbe eddig nem tettem meg.
Igaz eddig nem sokat ültem Benyásba a céges is dizel de a szívódizel autóba ami még
nem BMW teljesen meg vagyok elégedve.Félreértés ne essék nem DZsONDÉR-ról van szó.
Üdv a dizelesek között
![]()
![]()
![]()
![]()
Pityu
Ne fikázd le a John Deer-t, a világ legjobb mezőgazdasági vontatója,kár hogy benzinesbe
nem gyártják,mert vennék egyet.![]()
![]()
![]()
![]()
SORRY![]()
![]()
Én nem lefikázni akartam egyáltalán.
Ad egy:Az is![]()
![]()
Ad kettő:Személy szerint John Deere szervizeléssel foglalkozom
Ad három: Amivel járok javítani az is![]()
![]()
Ad négy:BMW 530D-z néztem ki magamnak
Ad öt:Vásárolható fokozatmentes váltóval(pár másodperc és 0-ról 40 Km/óra a 11000 Kg tömeg
Ad hat:lámpánál igaz,hogy nem tudott róla az ellenfelem simán legyorsultam 16
fokozatú váltóval a személykocsit(akár ezt is ki lehet valahol majd próbálni)
Tehát:![]()
![]()
üdv
Pityu
Szia Pityu!!!! Ha a John Deere szervizeléssel foglalkozol,akkor tudnod kell hogy ennek
a gépnek az atyja, DÉRI JÁNOS magyar mérnök úr volt.
Az hogy ez egy diesel gép, az egy dolog,ma délután füvet nyírtam,tudod
te milyen finom benzin szagot bocsájtott ki,a STIL motoros kasza kipu.
mint a BMW-535.Üdv![]()
![]()
![]()
![]()
2010.06.24. 22:46
2010.06.24. 22:56
Igen!Nyugdíjas, Bécsben élő pápa!Akinek sokat köszönhetünk!Ő mondta, "Ha mindig a Mercedes után kullogunk, soha nem fogjuk megelőzni!"Pápa mindig csak egy van.Egy Rómába és egy dízelpápa Bécsbensimi64 írta:Nana!
Azért a BMW főmérnöke a "Diesel pápa" csak magyar!
2010.06.24. 23:09
2010.06.24. 23:15
Szia Labi!Addig örülj, amíg tudsz!Olyan személy fog bennünket hamarosan a regisztrációjával megtisztelni, aki cáfolja az itt kialakult dízel bélyeget...Vezető cég felújításban.Majd Ő elmondja milyen felhasználói okok vezetnek a Cr injector, pumpa, adagoló galyratételéhez:)Neki is olyan autója van, amiről ódákat zengenek milyen szar konstrukció és láss csodát, 166 ezer van a V-8 d-be és bontatlan, bi turbók és CR pumpa, injector...Akár az én 20d-m...Csak a számok nem stimmelnekLabi írta:hiába tömjéneztek, még mindig a benzin vezet![]()
![]()
2010.06.24. 23:21
bmw520ds írta:Szia Labi!Addig örülj, amíg tudsz!Olyan személy fog bennünket hamarosan a regisztrációjával megtisztelni, aki cáfolja az itt kialakult dízel bélyeget...Vezető cég felújításban.Majd Ő elmondja milyen felhasználói okok vezetnek a Cr injector, pumpa, adagoló galyratételéhez:)Neki is olyan autója van, amiről ódákat zengenek milyen szar konstrukció és láss csodát, 166 ezer van a V-8 d-be és bontatlan, bi turbók és CR pumpa, injector...Akár az én 20d-m...Csak a számok nem stimmelnekLabi írta:hiába tömjéneztek, még mindig a benzin vezet![]()
![]()
2010.06.24. 23:28
ja és a benzin továbbra is vezet!
2010.06.24. 23:34
simi64 írta:Az a 300 gyerekcipő egy diesel BMW életében. Mondhatnám: serdülőkor![]()
Van fogalmad, egy Ikarusban hány km van?ja és a benzin továbbra is vezet!
Pillanatnyi állapot!![]()
Jegyezd fel valahová gyorsan!
2010.06.25. 00:13
Labi írta:simi64 írta:Az a 300 gyerekcipő egy diesel BMW életében. Mondhatnám: serdülőkor![]()
Van fogalmad, egy Ikarusban hány km van?ja és a benzin továbbra is vezet!
Pillanatnyi állapot!![]()
Jegyezd fel valahová gyorsan!
tudod Te Simi mekkora motor van egy Ikarusban?![]()
![]()
nem összehasonlítható, de a konstrukció hasonló, jól látod!kicsit zörög, köhög, füstöl, de a Tiétek!
))
nem kell feljegyezni! két évig Ti vezettetek és im, a sötétség után eljövé az igazság időszaka!![]()
![]()
2010.06.25. 00:15
Nem csigázlak, nem titok!Benedeczki Lajos Kecelről.Ő az első számú felújító az országbanLabi írta:bmw520ds írta:Szia Labi!Addig örülj, amíg tudsz!Olyan személy fog bennünket hamarosan a regisztrációjával megtisztelni, aki cáfolja az itt kialakult dízel bélyeget...Vezető cég felújításban.Majd Ő elmondja milyen felhasználói okok vezetnek a Cr injector, pumpa, adagoló galyratételéhez:)Neki is olyan autója van, amiről ódákat zengenek milyen szar konstrukció és láss csodát, 166 ezer van a V-8 d-be és bontatlan, bi turbók és CR pumpa, injector...Akár az én 20d-m...Csak a számok nem stimmelnekLabi írta:hiába tömjéneztek, még mindig a benzin vezet![]()
![]()
Szia! na oda ne rohanjak meg vissza! és ki lenne az? maga a Gázolajpápa?![]()
na de komolyan, ne csigázz!![]()
és a dízel nem bélyeg, hanem kereszt!(na majd mit fogok kapni, ha nekem is dízel BMW-m lesz, bele se merek gondolni)
![]()
na de addig húzlak titeket továbbra: azaz ha abba a V8 dízelbe beletesz még 166.000-et, akkor meséljen majd...az én V8-am ban volt közel 300.000 és lehet egy százassal kevesebbet is mutatott az óra, mégis bontatlan volt!
![]()
ja és a benzin továbbra is vezet!
2010.06.25. 08:29
2010.06.25. 09:15
2010.06.25. 09:45
2010.06.25. 09:45
[quote]rato44 írta:AZ A LEGNAGYOBB bajom ezekkel a dízeles érvekkel h csak a fogyasztást tudjátok felhozni semmi mást!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.06.25. 10:53