Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.15. 10:14

Aki le szeretné tölteni a BMW WDS vol.12.2007-et, az Katt Ide !!!, torrent fájl!!!!!!

2009.03.15. 11:12

levibeka írta:Ezt az oldalt találtam, Opera böngészővel nem mutatta a kapcsolási rajzokat, de a FireFox megoldotta a problémát
Online Bmw WDS, Katt Ide !!!!!

Na egy béka aki feltalálja magát.

Jackson, aki örül neki 8)

2009.03.15. 11:17

jackson írta:
levibeka írta:Ezt az oldalt találtam, Opera böngészővel nem mutatta a kapcsolási rajzokat, de a FireFox megoldotta a problémát
Online Bmw WDS, Katt Ide !!!!!

Na egy béka aki feltalálja magát.

Jackson, aki örül neki 8)

:sör: :roll: :taps: :franko: :drive bmwdance

2009.03.15. 13:21

MChris írta:
levibeka írta:
MChris írta:
Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot. :lol:
Chris! nekem megvan a régi LCM. megpróbálom szétszedni holnap és megküldöm neked. :P

Szia Labi!

Rendben küld és megnézem,mert itt van rá minden ketyere a javitáshoz.

Ezt találtam az LCM javitásával kapcsolatban, hátha valaki ért is belőle valamit :idea: :roll: :?:
KATT IDE !!!!!!

Szia!

Nem vészes kibont és a hibás tranyó kiszed majd új be a helyére,persze vezeték nélkül az a rész kicsit kókány nekem. Időigényes dolog az egyészben hogy sok a tranyó benne és mire megtalálod a rosszat az nem kis idő.

Köszi hogy belinkelted!

Másik topicban már írtam rá megoldást. :)

http://e39.hu/modules.php?name=Forums&f ... ght=#30374

Sziasztok!

Ide is beírom a megoldást a világító reflektorra, remélem, admin nem harapja le a fejem. Vicces

...Ma sikerült házilag, olcsón orvosolni a világító reflektor gondot. Ahogyan fentebb is olvashattátok, a BTS 425 L1 tranyó okozza a gondot, amit valóban helyettesíteni lehet a BTS 426 L1 jelzésűvel. Sini-től rendeltem a cuccot (1 db volt nekik), kiszállítva 2800 Ft volt, amiből 1300 volt a tranzisztor.

Édesapám segített cserélni az alkatrészt, ő műszerész, szóval hasonló tudású embernek nem nagy kaland kiszedni a rosszat és berakni az újat. Mindez LCM II-re vonatkozik, de gondolom a többiben is hasonló tranyók lehetnek. LCM ki-beszereléssel, forrasztással együtt 40 perc volt az egész.

BTS 425 L1 leírás, katt
BTS-426-L1 leírás, katt

Üdv
Zsolt

2009.03.15. 13:44

zsolte39 írta:
MChris írta:
levibeka írta:
MChris írta:
Chris! nekem megvan a régi LCM. megpróbálom szétszedni holnap és megküldöm neked. :P

Szia Labi!

Ezt találtam az LCM javitásával kapcsolatban, hátha valaki ért is belőle valamit :idea: :roll: :?:
KATT IDE !!!!!!

Szia!

Nem vészes kibont és a hibás tranyó kiszed majd új be a helyére,persze vezeték nélkül az a rész kicsit kókány nekem. Időigényes dolog az egyészben hogy sok a tranyó benne és mire megtalálod a rosszat az nem kis idő.

Köszi hogy belinkelted!

Sziasztok!

Ide is beírom a megoldást a világító reflektorra, remélem, admin nem harapja le a fejem. Vicces

...Ma sikerült házilag, olcsón orvosolni a világító reflektor gondot. Ahogyan fentebb is olvashattátok, a BTS 425 L1 tranyó okozza a gondot, amit valóban helyettesíteni lehet a BTS 426 L1 jelzésűvel. Sini-től rendeltem a cuccot (1 db volt nekik), kiszállítva 2800 Ft volt, amiből 1300 volt a tranzisztor.

Édesapám segített cserélni az alkatrészt, ő műszerész, szóval hasonló tudású embernek nem nagy kaland kiszedni a rosszat és berakni az újat. Mindez LCM II-re vonatkozik, de gondolom a többiben is hasonló tranyók lehetnek. LCM ki-beszereléssel, forrasztással együtt 40 perc volt az egész.

BTS 425 L1 leírás, katt
BTS-426-L1 leírás, katt

Üdv
Zsolt

Köszi, már csak az lenne a kérdésem hogy jöttetek rá hogy melyik tranzisztort kell kicserélni és a csere után kellet e felprogramozni az LCM-et :idea:

2009.03.15. 14:38

levibeka írta:
zsolte39 írta:
MChris írta:
levibeka írta:
MChris írta:

Szia Labi!

KATT IDE !!!!!!

Szia!

Köszi hogy belinkelted!

Sziasztok!

BTS 425 L1 leírás, katt
BTS-426-L1 leírás, katt

Üdv
Zsolt

Köszi, már csak az lenne a kérdésem hogy jöttetek rá hogy melyik tranzisztort kell kicserélni és a csere után kellet e felprogramozni az LCM-et :idea:

Hali!

Nem kellett programozni utána. Itt egy leírás, hogy melyik tranyót kell cserélni.

LCM REPAIR

2009.03.15. 15:09

zsolte39 írta:
levibeka írta:
zsolte39 írta:
MChris írta:
levibeka írta:
MChris írta:

Szia Labi!

KATT IDE !!!!!!

Szia!

Köszi hogy belinkelted!

Sziasztok!

BTS 425 L1 leírás, katt
BTS-426-L1 leírás, katt

Üdv
Zsolt

Hali!

Nem kellett programozni utána. Itt egy leírás, hogy melyik tranyót kell cserélni.

LCM REPAIR

Okés, Köszi !

2009.03.21. 14:59

Ma végre megint gyönyörű idő volt, és a megrendelt tranzisztorom is megérkezett tegnap, igzy ma sikeresen kicseréltem a döglött tranyót az LCM-emből, és láss csodát minden tökéletesen müködik, nem kellett programozni sem, ez a kis szórakozás kb. másfél órámba került és kemény 5000 Ft.-omba, de azért ajánlom mindenkinek akinek ilyen gondja van v. lessz az LCM-jével mint nekem, és mégegyszer Nagy Köszönet mindazoknak akik segittetek ebben. :bmwkiraly

2009.03.21. 16:19

levibeka írta:Ma végre megint gyönyörű idő volt, és a megrendelt tranzisztorom is megérkezett tegnap, igzy ma sikeresen kicseréltem a döglött tranyót az LCM-emből, és láss csodát minden tökéletesen müködik, nem kellett programozni sem, ez a kis szórakozás kb. másfél órámba került és kemény 5000 Ft.-omba, de azért ajánlom mindenkinek akinek ilyen gondja van v. lessz az LCM-jével mint nekem, és mégegyszer Nagy Köszönet mindazoknak akik segittetek ebben. :bmwkiraly

Király! :P :D

Gratula!

2009.03.22. 21:02

Szenvedek egy elektromos bibi-vel. A Touring hátsó ajtó villágtásnak már kiszedtem a lámpáját és égőt cseréltem de nem jut el ide a feszültség. Ha kinyitom a hátsó ajtót akkor felgyullad a utastér közepét villágitó lámpa. De a riasztó is gyanús mert ha ki riasztom és nincs ajtó nyitás vissza riaszt. Nos nekem ha csomagtartót nyitok akkor viszont beriaszt vissza lehet, hogy a touring ajtó kapcsoló hibás vagy a villany felgyulladhat a ajtó nyitás gomboktól is?
Biztositék nem tudom melyik mert csak német leirás van róla. Azt is fordittathatom le.

Jackson, aki próbál rájönni a hibára

2009.03.22. 21:10

jackson írta:Szenvedek egy elektromos bibi-vel. A Touring hátsó ajtó villágtásnak már kiszedtem a lámpáját és égőt cseréltem de nem jut el ide a feszültség. Ha kinyitom a hátsó ajtót akkor felgyullad a utastér közepét villágitó lámpa. De a riasztó is gyanús mert ha ki riasztom és nincs ajtó nyitás vissza riaszt. Nos nekem ha csomagtartót nyitok akkor viszont beriaszt vissza lehet, hogy a touring ajtó kapcsoló hibás vagy a villany felgyulladhat a ajtó nyitás gomboktól is?
Biztositék nem tudom melyik mert csak német leirás van róla. Azt is fordittathatom le.

A biztosíték táblázattal vigyázz, Jackson!
Nem mindegy, hogy melyiket fordíttatod le, ha német! (egyébként szívesen lefordítom Neked) de:
ahány E39, annyi féle!
A vényócasat keresd, abból is a 40-est!
Ja, meg vanosost!

2009.03.22. 21:21

simi64 írta:
jackson írta:Szenvedek egy elektromos bibi-vel. A Touring hátsó ajtó villágtásnak már kiszedtem a lámpáját és égőt cseréltem de nem jut el ide a feszültség. Ha kinyitom a hátsó ajtót akkor felgyullad a utastér közepét villágitó lámpa. De a riasztó is gyanús mert ha ki riasztom és nincs ajtó nyitás vissza riaszt. Nos nekem ha csomagtartót nyitok akkor viszont beriaszt vissza lehet, hogy a touring ajtó kapcsoló hibás vagy a villany felgyulladhat a ajtó nyitás gomboktól is?

A biztosíték táblázattal vigyázz, Jackson!
Nem mindegy, hogy melyiket fordíttatod le, ha német! (egyébként szívesen lefordítom Neked) de:
ahány E39, annyi féle!
A vényócasat keresd, abból is a 40-est!
Ja, meg vanosost!

Én igazából az eredeti leforditására gondoltam. Fel hozom a kis cetlit a kesztyűtartóból és a hátsó oldal takarót (mert azon van). Beszkennelem és hajrá.

Bár sejtésem szerint együtt van több mindennel. És csak ez nem ég. Igazából valahol a WDS-ben kéne megtalálni csak abból még nagyon béna vagyok.

Jackson, aki azért tanul mint ama tinó

2009.03.22. 21:21

A touringnál elszoktak törni a vezetékek az ajtó pánt nál ahol az átvezetések mennek.AtiTDI is toldott párat ha jól emlékszem.

2009.03.22. 21:28

Odáig el jutok, hogy "Boot lid warning light"-nak hivja. De az be van kötve a GM 19 pontra és a M17 "ZV drive rear lid" 1.pontra ami mi a manó? A záró motor? Ebből van HKM modulal és anélkül. Ez mi a manó lehet?

Jackson, aki nem érti

2009.03.22. 21:58

jackson írta:Odáig el jutok, hogy "Boot lid warning light"-nak hivja. De az be van kötve a GM 19 pontra és a M17 "ZV drive rear lid" 1.pontra ami mi a manó? A záró motor? Ebből van HKM modulal és anélkül. Ez mi a manó lehet?

Jackson, aki nem érti

"Boot lid warning light" az a piros szinű lámpa a csomiajtóban azzal van a gond vagy a fehérrel?

Zárban van egyben a lámpakapcsoló is! Kell rajz a WDS-ből vagy megvan már?

2009.03.22. 22:01

MChris írta:
jackson írta:Odáig el jutok, hogy "Boot lid warning light"-nak hivja. De az be van kötve a GM 19 pontra és a M17 "ZV drive rear lid" 1.pontra ami mi a manó? A záró motor? Ebből van HKM modulal és anélkül. Ez mi a manó lehet?

Jackson, aki nem érti

"Boot lid warning light" az a piros szinű lámpa a csomiajtóban azzal van a gond vagy a fehérrel?

Egyik oldala fehér a másik piros :lol:

A zár kapcsolja mert amikor hosszan nyitva van nekem az ajtó akkor kézzel be nyomom a zár nyelvét és le kapcsolja hogy ne szívja az aksim.

2009.03.22. 22:04

admin írta:
MChris írta:

Jackson, aki nem érti

A zár kapcsolja mert amikor hosszan nyitva van nekem az ajtó akkor kézzel be nyomom a zár nyelvét és le kapcsolja hogy ne szívja az aksim.

Igen ez az a fehér és piros. Csak áram ne jut ide az istennek sem. Igazából még az se derül nekem ki a WDS-ből hogy az alsó kis pötty a test és akkor a plusznak kéne először kijönnie a GM 19.csatiján?

Jackson, aki amper vadász

2009.03.22. 22:05

admin írta:
MChris írta:

Jackson, aki nem érti

Jolvan ne kinevetni nekem nincs,csak képen láttam (Donninál) de az tök piros tünt,meglestem van benne fehér :lol:

Kép

2009.03.22. 22:28

MChris írta:Jolvan ne kinevetni nekem nincs,csak képen láttam (Donninál) de az tök piros tünt,meglestem van benne fehér :lol:

Igen pont ez a piros hátra világit amikor nyitva a fehér lefelé. Már mint annak akinek megy Jackson meg keresi mint az őrül miért nem megy.

Jackson, a nyomozós

2009.03.22. 22:35

jackson írta:
MChris írta:Jolvan ne kinevetni nekem nincs,csak képen láttam (Donninál) de az tök piros tünt,meglestem van benne fehér :lol:

Igen pont ez a piros hátra világit amikor nyitva a fehér lefelé. Már mint annak akinek megy Jackson meg keresi mint az őrül miért nem megy.

Jackson, a nyomozós

Sok baja nem lehet: kapcsoló-zárat kiméred ha jó akkor vezeték ahogy Laci már irta,ha nincs változás itt is akkor a sedanban 1-3 kapcsolója lámpának (testet kapcsol)
Hozzászólás küldése

VigLink badge