![]() |
2009.03.15. 10:14
2009.03.15. 11:12
levibeka írta:Ezt az oldalt találtam, Opera böngészővel nem mutatta a kapcsolási rajzokat, de a FireFox megoldotta a problémát
Online Bmw WDS, Katt Ide !!!!!
2009.03.15. 11:17
jackson írta:levibeka írta:Ezt az oldalt találtam, Opera böngészővel nem mutatta a kapcsolási rajzokat, de a FireFox megoldotta a problémát
Online Bmw WDS, Katt Ide !!!!!
Na egy béka aki feltalálja magát.
Jackson, aki örül neki
2009.03.15. 13:21
MChris írta:levibeka írta:MChris írta:Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot.![]()
Chris! nekem megvan a régi LCM. megpróbálom szétszedni holnap és megküldöm neked.
Szia Labi!
Rendben küld és megnézem,mert itt van rá minden ketyere a javitáshoz.
Ezt találtam az LCM javitásával kapcsolatban, hátha valaki ért is belőle valamit![]()
![]()
![]()
KATT IDE !!!!!!
Szia!
Nem vészes kibont és a hibás tranyó kiszed majd új be a helyére,persze vezeték nélkül az a rész kicsit kókány nekem. Időigényes dolog az egyészben hogy sok a tranyó benne és mire megtalálod a rosszat az nem kis idő.
Köszi hogy belinkelted!
2009.03.15. 13:44
zsolte39 írta:MChris írta:levibeka írta:MChris írta:Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot.![]()
Chris! nekem megvan a régi LCM. megpróbálom szétszedni holnap és megküldöm neked.
Szia Labi!
Ezt találtam az LCM javitásával kapcsolatban, hátha valaki ért is belőle valamit![]()
![]()
![]()
KATT IDE !!!!!!
Szia!
Nem vészes kibont és a hibás tranyó kiszed majd új be a helyére,persze vezeték nélkül az a rész kicsit kókány nekem. Időigényes dolog az egyészben hogy sok a tranyó benne és mire megtalálod a rosszat az nem kis idő.
Köszi hogy belinkelted!
Másik topicban már írtam rá megoldást.
http://e39.hu/modules.php?name=Forums&f ... ght=#30374
Sziasztok!
Ide is beírom a megoldást a világító reflektorra, remélem, admin nem harapja le a fejem. Vicces
...Ma sikerült házilag, olcsón orvosolni a világító reflektor gondot. Ahogyan fentebb is olvashattátok, a BTS 425 L1 tranyó okozza a gondot, amit valóban helyettesíteni lehet a BTS 426 L1 jelzésűvel. Sini-től rendeltem a cuccot (1 db volt nekik), kiszállítva 2800 Ft volt, amiből 1300 volt a tranzisztor.
Édesapám segített cserélni az alkatrészt, ő műszerész, szóval hasonló tudású embernek nem nagy kaland kiszedni a rosszat és berakni az újat. Mindez LCM II-re vonatkozik, de gondolom a többiben is hasonló tranyók lehetnek. LCM ki-beszereléssel, forrasztással együtt 40 perc volt az egész.
BTS 425 L1 leírás, katt
BTS-426-L1 leírás, katt
Üdv
Zsolt
2009.03.15. 14:38
levibeka írta:zsolte39 írta:MChris írta:levibeka írta:MChris írta:Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot.![]()
Szia Labi!
![]()
![]()
KATT IDE !!!!!!
Szia!
Köszi hogy belinkelted!
Sziasztok!
Ide is beírom a megoldást a világító reflektorra, remélem, admin nem harapja le a fejem. Vicces
...Ma sikerült házilag, olcsón orvosolni a világító reflektor gondot. Ahogyan fentebb is olvashattátok, a BTS 425 L1 tranyó okozza a gondot, amit valóban helyettesíteni lehet a BTS 426 L1 jelzésűvel. Sini-től rendeltem a cuccot (1 db volt nekik), kiszállítva 2800 Ft volt, amiből 1300 volt a tranzisztor.
Édesapám segített cserélni az alkatrészt, ő műszerész, szóval hasonló tudású embernek nem nagy kaland kiszedni a rosszat és berakni az újat. Mindez LCM II-re vonatkozik, de gondolom a többiben is hasonló tranyók lehetnek. LCM ki-beszereléssel, forrasztással együtt 40 perc volt az egész.
BTS 425 L1 leírás, katt
BTS-426-L1 leírás, katt
Üdv
Zsolt
Köszi, már csak az lenne a kérdésem hogy jöttetek rá hogy melyik tranzisztort kell kicserélni és a csere után kellet e felprogramozni az LCM-et
2009.03.15. 15:09
zsolte39 írta:levibeka írta:zsolte39 írta:MChris írta:levibeka írta:MChris írta:Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot.![]()
Szia Labi!
![]()
![]()
KATT IDE !!!!!!
Szia!
Köszi hogy belinkelted!
Sziasztok!
BTS 425 L1 leírás, katt
BTS-426-L1 leírás, katt
Üdv
Zsolt
Köszi, már csak az lenne a kérdésem hogy jöttetek rá hogy melyik tranzisztort kell kicserélni és a csere után kellet e felprogramozni az LCM-et
Hali!
Nem kellett programozni utána. Itt egy leírás, hogy melyik tranyót kell cserélni.
LCM REPAIR
2009.03.21. 14:59
2009.03.21. 16:19
levibeka írta:Ma végre megint gyönyörű idő volt, és a megrendelt tranzisztorom is megérkezett tegnap, igzy ma sikeresen kicseréltem a döglött tranyót az LCM-emből, és láss csodát minden tökéletesen müködik, nem kellett programozni sem, ez a kis szórakozás kb. másfél órámba került és kemény 5000 Ft.-omba, de azért ajánlom mindenkinek akinek ilyen gondja van v. lessz az LCM-jével mint nekem, és mégegyszer Nagy Köszönet mindazoknak akik segittetek ebben.
2009.03.22. 21:02
2009.03.22. 21:10
jackson írta:Szenvedek egy elektromos bibi-vel. A Touring hátsó ajtó villágtásnak már kiszedtem a lámpáját és égőt cseréltem de nem jut el ide a feszültség. Ha kinyitom a hátsó ajtót akkor felgyullad a utastér közepét villágitó lámpa. De a riasztó is gyanús mert ha ki riasztom és nincs ajtó nyitás vissza riaszt. Nos nekem ha csomagtartót nyitok akkor viszont beriaszt vissza lehet, hogy a touring ajtó kapcsoló hibás vagy a villany felgyulladhat a ajtó nyitás gomboktól is?
Biztositék nem tudom melyik mert csak német leirás van róla. Azt is fordittathatom le.
Jackson, aki próbál rájönni a hibára
2009.03.22. 21:21
simi64 írta:jackson írta:Szenvedek egy elektromos bibi-vel. A Touring hátsó ajtó villágtásnak már kiszedtem a lámpáját és égőt cseréltem de nem jut el ide a feszültség. Ha kinyitom a hátsó ajtót akkor felgyullad a utastér közepét villágitó lámpa. De a riasztó is gyanús mert ha ki riasztom és nincs ajtó nyitás vissza riaszt. Nos nekem ha csomagtartót nyitok akkor viszont beriaszt vissza lehet, hogy a touring ajtó kapcsoló hibás vagy a villany felgyulladhat a ajtó nyitás gomboktól is?
Biztositék nem tudom melyik mert csak német leirás van róla. Azt is fordittathatom le.
A biztosíték táblázattal vigyázz, Jackson!
Nem mindegy, hogy melyiket fordíttatod le, ha német! (egyébként szívesen lefordítom Neked) de:
ahány E39, annyi féle!
A vényócasat keresd, abból is a 40-est!
Ja, meg vanosost!
2009.03.22. 21:21
jackson írta:Szenvedek egy elektromos bibi-vel. A Touring hátsó ajtó villágtásnak már kiszedtem a lámpáját és égőt cseréltem de nem jut el ide a feszültség. Ha kinyitom a hátsó ajtót akkor felgyullad a utastér közepét villágitó lámpa. De a riasztó is gyanús mert ha ki riasztom és nincs ajtó nyitás vissza riaszt. Nos nekem ha csomagtartót nyitok akkor viszont beriaszt vissza lehet, hogy a touring ajtó kapcsoló hibás vagy a villany felgyulladhat a ajtó nyitás gomboktól is?
2009.03.22. 21:28
2009.03.22. 21:58
jackson írta:Odáig el jutok, hogy "Boot lid warning light"-nak hivja. De az be van kötve a GM 19 pontra és a M17 "ZV drive rear lid" 1.pontra ami mi a manó? A záró motor? Ebből van HKM modulal és anélkül. Ez mi a manó lehet?
Jackson, aki nem érti
2009.03.22. 22:01
MChris írta:jackson írta:Odáig el jutok, hogy "Boot lid warning light"-nak hivja. De az be van kötve a GM 19 pontra és a M17 "ZV drive rear lid" 1.pontra ami mi a manó? A záró motor? Ebből van HKM modulal és anélkül. Ez mi a manó lehet?
Jackson, aki nem érti
"Boot lid warning light" az a piros szinű lámpa a csomiajtóban azzal van a gond vagy a fehérrel?
Zárban van egyben a lámpakapcsoló is! Kell rajz a WDS-ből vagy megvan már?
2009.03.22. 22:04
admin írta:MChris írta:jackson írta:Odáig el jutok, hogy "Boot lid warning light"-nak hivja. De az be van kötve a GM 19 pontra és a M17 "ZV drive rear lid" 1.pontra ami mi a manó? A záró motor? Ebből van HKM modulal és anélkül. Ez mi a manó lehet?
Jackson, aki nem érti
"Boot lid warning light" az a piros szinű lámpa a csomiajtóban azzal van a gond vagy a fehérrel?
Egyik oldala fehér a másik piros![]()
A zár kapcsolja mert amikor hosszan nyitva van nekem az ajtó akkor kézzel be nyomom a zár nyelvét és le kapcsolja hogy ne szívja az aksim.
2009.03.22. 22:05
admin írta:MChris írta:jackson írta:Odáig el jutok, hogy "Boot lid warning light"-nak hivja. De az be van kötve a GM 19 pontra és a M17 "ZV drive rear lid" 1.pontra ami mi a manó? A záró motor? Ebből van HKM modulal és anélkül. Ez mi a manó lehet?
Jackson, aki nem érti
Egyik oldala fehér a másik piros![]()
A zár kapcsolja mert amikor hosszan nyitva van nekem az ajtó akkor kézzel be nyomom a zár nyelvét és le kapcsolja hogy ne szívja az aksim.
2009.03.22. 22:28
MChris írta:Jolvan ne kinevetni nekem nincs,csak képen láttam (Donninál) de az tök piros tünt,meglestem van benne fehér![]()
2009.03.22. 22:35
jackson írta:MChris írta:Jolvan ne kinevetni nekem nincs,csak képen láttam (Donninál) de az tök piros tünt,meglestem van benne fehér![]()
Igen pont ez a piros hátra világit amikor nyitva a fehér lefelé. Már mint annak akinek megy Jackson meg keresi mint az őrül miért nem megy.
Jackson, a nyomozós