![]() |
2007.11.22. 16:02
ViSoR írta:" És még mindig nem kerül annyiba a komplett cucc mint egy méregdrága riasztóberendezés."
Azt kétlem, hogy egy komoly riasztó ára alatt ami mondjuk 3 ponton bont és a kedvedért még GSM-en is hívógat, ha gríz van - legyen 100eFT - megúszod a GPS-t! Ha legalább 3 évig megatrtod a kocsit, akkor biztosan nem.
Nekem egy haverom riasztos, olyan áron dolgozik idegennek, hogy bekönnyezel, de még soha nem lopták el "autóját". Profi, drága, itthon ritka riasztókkal dolgozik, (ő a hivatalos importőre) amikből csak szürke kábel jön, több táppal és az egészet visszabandázsolja a gyári kábelkötegbe. Nincs ember aki szabotálja. Egyszer a volt Passatját 2 hétig bontották és aztán felhívták, hogy hol van benne maga a riasztó, mert nem találják!
Egy ilyen kocsit akkor lehet ellopni, ha hatástalanítják az immobilisert, adnak tápot az AC-re, a computerre, az injektorral, blokkolják a GSM-et és a riasztó kürtjét meg szétverik. Szóval...
2007.11.22. 16:16
2007.11.22. 16:35
ViSoR írta:A Passatban a gyári végig rögzített helyen haladt a bandázs egy helyen egy vízkifolyó felett. Ezen kimentek a kábelek az autó aljáram a PDTDi üzemanyagvisszahűtőrák leszerelése után lehetett kiszedni az egyik riasztót (gyakorlatilag külső burkolat alatt). A másik a belső alvázzajcsillapítóba volt belerakva, úgyhogy tapintásra nem volt érezhető, mert pont vele egyező méretű kockalyuk lett neki vágva. Az autó 99%os karosszériabontás után lehetett volna csak megtalálni mindkettőt, ha nem tudod, hova nyúlj.
Hogy szedsz ki valamit a gyári kötegből, ha nemlátod honnan indul és minden egyforma színű. Kiméred mindet?Ha ott van a kezedben akkor nyilván nagy tuti 8 csippentés
![]()
Nekem volt Tytandiplom és megmaradt az autóm 6 évig. Elég szarakodós kiszedni, valami 30-40perc úgyhogy azt kerülik állítólag.
2007.11.22. 21:08
2007.11.22. 22:29
ViSoR írta:Ez a trükk.Individual felszereltségről már hallottam, de individual kábelezettség...
De szerintem, ha pontosan tudod is milyen riasztó van egy autóban és tudod azt a 3 helyet, ahol bontanod kell, már akkor is túl nagy munka ahhoz, hogy nekiállj egy parkolóban vagy a színház elött bütykölni. Van elég 540 néznek egy másikat, amivel kevesebbet kell pöcsölni.
2007.11.23. 02:10
2007.11.23. 08:31
2007.11.23. 08:32
2007.11.23. 08:50
2007.11.24. 01:17
ViSoR írta:A haverom 1937-es cseppKadettjét 3szor feltörték a cigányok, mire egyetlen megoldást talált: Szünetmentes tápegység 12V-230V-ot csinál, beszerelte az összes kilincsbe szépen. Úgyhogy 2 lóméretű kondenzátorból beköszönt az örök sötét, ha tapperolod a kis KadettjátKicsit félek, hogy valami kisgyerek viccből hozzányúl, dehát az élet kemény...
2007.11.24. 10:37
2007.11.24. 11:16
collins írta:ViSoR írta:A haverom 1937-es cseppKadettjét 3szor feltörték a cigányok, mire egyetlen megoldást talált: Szünetmentes tápegység 12V-230V-ot csinál, beszerelte az összes kilincsbe szépen. Úgyhogy 2 lóméretű kondenzátorból beköszönt az örök sötét, ha tapperolod a kis KadettjátKicsit félek, hogy valami kisgyerek viccből hozzányúl, dehát az élet kemény...
ez így van. csak sajnos ha bárki megsérül neki annyi.
de amúgy én ezen gondolkoztam, hogy a házam kilincseibe vezetném be..
vagy a kerítésbe, vagy bárhova...
amugy a garrázs még mindig egész jó megoldás. bár itt budakeszin csináltak már olyat, hogy a kertből kiálltak a clioval, betörtek a kulcsért, és a garázsból úgy vitték fel az ötös bömöst.. majd visszaállítak a clioval, amit hiába törtek fel, szartak rá, és ott hagyták. namármost, mivel kulccsal lopták el, a biztosító semmit nem fizetett....
2007.11.24. 12:31
2007.11.24. 12:41
2007.11.24. 13:40
Stephanus_Rex írta:Én itthon egy Izs-47-es vadászpuskával és egy Schmeisser 38-as pisztollyal várom az érdeklődőket
Dnyepropetrovszki ismerősöm élő viperát(!!!) hord magával egy szellős zsákban, és csak kesztyűvel nyit be az autóba
Időigényes megfogni a kígyót, de mikor "olyan" helyen parkol, vagy leteszi éjszakára, mindig kiengedi...
2007.11.24. 13:54
2007.11.24. 14:24
2007.11.24. 14:27
vaszarig írta:Stephanus_Rex írta:Én itthon egy Izs-47-es vadászpuskával és egy Schmeisser 38-as pisztollyal várom az érdeklődőket
Dnyepropetrovszki ismerősöm élő viperát(!!!) hord magával egy szellős zsákban, és csak kesztyűvel nyit be az autóba
Időigényes megfogni a kígyót, de mikor "olyan" helyen parkol, vagy leteszi éjszakára, mindig kiengedi...
Ez szerintem is nagyon hatásos! Nem is kell ide semilyen hyper super riasztó, csak egy igazi vipera!![]()
2007.11.24. 15:00
Anti520i írta:vaszarig írta:Stephanus_Rex írta:Én itthon egy Izs-47-es vadászpuskával és egy Schmeisser 38-as pisztollyal várom az érdeklődőket
Ez szerintem is nagyon hatásos! Nem is kell ide semilyen hyper super riasztó, csak egy igazi vipera!![]()
Csatlakoznék egy IZS 27E 12-es Bock vadászpuskával és társaival
2007.11.24. 15:02
Anti520i írta:vaszarig írta:Stephanus_Rex írta:Én itthon egy Izs-47-es vadászpuskával és egy Schmeisser 38-as pisztollyal várom az érdeklődőket
Csatlakoznék egy IZS 27E 12-es Bock vadászpuskával és társaival