Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.07.24. 13:24

VZoltan írta:Akkor ez k. drága javítás volt :cry:

Ja eddig csak a beugrót fizettem ki....

PMiki

2007.08.02. 19:30

Nekem is van bajom a pixelekkel ,az LCD olyan mint a dominókockák egymásután rakva. A fentiek után én inkább megrendeltem a műszerfalat, mert a navis változathoz "csak" 85e és esetleg majd a rosszat megpróbálom én megjavitani egypár szép téli estén nyugtató hatása alatt :lol:

2007.08.02. 21:34

a pixelhibáról annyit, hogy én az enyémből hibátlan állapotban kivettem az órát, semmi baja nem volt, 4 méter 20 centit vittem a kezemben, feltettem a polcra, majd néhány hét múlva visszatettem a kocsiba és PIXELHIBÁS LETT 2 HELYEN , nem nagyon de akkor is nagyon, nagyon, nagyon, nagyon bosszantó!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007.08.05. 10:31

Sziasztok!

Meg tudná mondani vki, hogy hány watt-osak a MID-ben az izzók?

2007.08.05. 14:08

Honi írta:Sziasztok!

Emlékeim szerint nincs benne izzó.Hanem smd ledek világitjákmeg.De lehet rosszul emlékszem.

2007.08.13. 21:25

Ahogy fentebb jeleztem ,a pixelhibákat műszerfalcserével oldottam meg, nem volt olcsó :x dehát ez van.
Ami viszont érdekelne ,hogy tuningolnak-e valahol műszerfalat ha esetleg megmenne ez is. Akkor nem fogok megint újat rakni hanem a régit megjavittatom és egy kicsit megszépitem és azt fogom betenni.

2007.08.14. 01:05

admin írta:
Honi írta:Sziasztok!

Emlékeim szerint nincs benne izzó.Hanem smd ledek világitjákmeg.De lehet rosszul emlékszem.

Hali!

Izzók vannak benne, mépedig 6V -os "beforrasztós izzó"-nak hívják. Kb 35-40 Ft körül van db-ja, 12 db kell a panelra, bármelyik villanyszerelési boltban kapható.
Ha valakinek gondja van a MID kijelzőjével, és tudja hogyan kell a forrasztópákát kezelni , az nyugattan kezdjen hozzá az izzók cseréléséhez mert abszolut nem bonyolult. Olcsóbban megússza így, mintha csináltatná vhol.

2007.08.14. 01:09

Ja és általában a MID-nek nem pixelhibája van, hanem ezek az izzók adják fel döntetlenre.

2007.08.14. 14:21

bury írta:Ahogy fentebb jeleztem ,a pixelhibákat műszerfalcserével oldottam meg, nem volt olcsó :x dehát ez van.
Ami viszont érdekelne ,hogy tuningolnak-e valahol műszerfalat ha esetleg megmenne ez is. Akkor nem fogok megint újat rakni hanem a régit megjavittatom és egy kicsit megszépitem és azt fogom betenni.

Szia www.TDIPower.hu ők tudnak neked segíteni az M3 bevezető mellet vannak.

Kifele vigyázz a villanypóznára !!! :cry:

De ha jösz mindenképp szólj, nagyot tudnál vele segíteni ha megmutatod az autód.

PMiki

2007.08.20. 13:35

Hát ez nem mostanában lesz, PMiki , mert remélem az új műszerfal azért még eltart egy darabig de azért a cimet lementettem ,kösz szépen és ha meglesz tuningolva a műszerfal értesitelek .

2007.10.13. 10:41

Hali!
Kiszedtem a műszerfalat és a hátulján van 5db műanyag rögzítő melyeket nem tudok elfordítani.Eltörni nem szeretném.Talán kell valami speckó szerszám, hogy letudjam bontani a hátulját?

2007.10.13. 10:45

Vettem hibás kijelzöket! ( Óracsoportot, és midit!)
Utána nézek ennek a pixelproblémának, hogy lehetne olcsóbban orvosolni, mint 30eft!

2007.10.14. 21:09

Uraim!

Én is átolvastam az egész topicot és lementettem az összes címet, elérhetőséget. ...mivel nekem is egyre haloványabb, kivehetetlenebb az iromány, ezért elviszem megcsináltatni!...
hogy mire jutottam és mennyibe került, remélhetőleg hamar kiderül és értesítem róla a nagyérdeműt....

Üdv,

Labi

2007.10.14. 23:34

Az jo lenne mert nekem is elkezdett szarakodni, és kezd kicsit idegesiteni hol jo hol nemjo :(

2007.10.20. 21:35

Sziasztok!

Az Én MID -em már teljesen beadta az unalmast!

Az új meg k.... drága!

2007.10.21. 14:19

laco7 írta:Sziasztok!

Az Én MID -em már teljesen beadta az unalmast!

Az új meg k.... drága!

Nézegetve az ebay-t szerintem ki lehet fogni jó árban.

Pl.: ITT

(tudom, hogy csak Német o.-ba postáz de most hirtelen ezt leltem és érdemes megvárni a végét kb. annyi a többi is)

PMiki

2007.10.24. 16:00

ma fogom szétszedni a müszerfalat és keresek valami megoldást a pixeéhibára.
nekem a kilométer óra alatti rész romlott el.
kb kétszer láttam ugyahogy amikor olyan kedve volt. amugy szinte soha semmi értékelhető.
végig olvastam a sok hozzászolást és ugy döntöttem h 30 ropiért gari nélkül... én is megprobálom.

referálok az eredményröl

2007.10.24. 16:08

Kaya írta:ma fogom szétszedni a müszerfalat és keresek valami megoldást a pixeéhibára.
kb kétszer láttam ugyahogy amikor olyan kedve volt. amugy szinte soha semmi értékelhető.
végig olvastam a sok hozzászolást és ugy döntöttem h 30 ropiért gari nélkül... én is megprobálom.

referálok az eredményröl

Szia Kaya!

Bár az enyém jó, és hibátlan, de édekelne ez a hiba!
Ha tudsz, akkor fényképezz!

Üdv

2007.10.24. 17:49

Kaya írta:ma fogom szétszedni a müszerfalat és keresek valami megoldást a pixeéhibára.

referálok az eredményröl

Már a szétszedésnlé el lehete vérezni, a mutatók spirálrugója nagyon érzéken és azt már nem lehet cserélni.

De bátraké a szerencse.

PMiki

2007.10.24. 17:52

eddig szivok... :(
Hozzászólás küldése

VigLink badge