![]() |
2010.12.11. 16:43
Gabii írta:tibi666 írta:Gabii írta:A hazaúton egy 3águ kezdett el powerkedni mögöttem,csak nem jött be a számítása..![]()
70-es táblánál jó magyar módjára szabályosan közlekedtem,mikor az a paraszt fél méterre mögöttem elkezdett levillogni. Több sem kellet lelasítottam 60-ra, 5-vissza 2 és megvártam míg kielőz, mellémért aztán padló.
A Papi csak pislogott mikor otthagytam a picsába,aztán a városba hagytam hogy megelőzzön akkor látom hogy E200. Jáj de ciki,135 pacival nem menőznék a helyébe egy 1,5 tonnás autóban.![]()
(ajaj csak az admin nehogy olvassa,mentségére szóljon ez benzines volt)
Én meg ezzel nem dicsekednék a helyedben. Ha velem ilyet csinálnál, hogy előzés közben padlózol, rád húznám a kormányt, mint a szart. Aztán nézhetnél.
Aztán sírnak az emberek,hogy jön a csekk mert a szemét rendőrök letrafizták ugye?
Az is egy megoldás hogy rámhúzod a kormányt,és kivel baszol ki?Leginkább magaddal..
2010.12.11. 16:44
Gabii írta:tibi666 írta:Gabii írta:A hazaúton egy 3águ kezdett el powerkedni mögöttem,csak nem jött be a számítása..![]()
70-es táblánál jó magyar módjára szabályosan közlekedtem,mikor az a paraszt fél méterre mögöttem elkezdett levillogni. Több sem kellet lelasítottam 60-ra, 5-vissza 2 és megvártam míg kielőz, mellémért aztán padló.
A Papi csak pislogott mikor otthagytam a picsába,aztán a városba hagytam hogy megelőzzön akkor látom hogy E200. Jáj de ciki,135 pacival nem menőznék a helyébe egy 1,5 tonnás autóban.![]()
Én meg ezzel nem dicsekednék a helyedben. Ha velem ilyet csinálnál, hogy előzés közben padlózol, rád húznám a kormányt, mint a szart. Aztán nézhetnél.
Aztán sírnak az emberek,hogy jön a csekk mert a szemét rendőrök letrafizták ugye?
Az is egy megoldás hogy rámhúzod a kormányt,és kivel baszol ki?Leginkább magaddal..
2010.12.11. 16:55
Nem értem mi köze van a csekknek a te szituációdhoz.
Valószínűleg sietett az ember. Ilyenkor egy normális ember 3 dolgot tesz: 1. lassít, hogy könnyebben meg tudja előzni; 2.: gyorsít, hogy ne tartsa fel, 3.: szarik rá, de nem kezd parasztkodni, és főleg nem veszélyezteti a másik testi épségét.
Ilyet eddig csak Suzukisokkal, és egyéb olcsó autókkal járó komplexusos emberektől tapasztaltam.
2010.12.11. 16:55
Gabii írta:A hazaúton egy 3águ kezdett el powerkedni mögöttem,csak nem jött be a számítása..![]()
2010.12.11. 17:00
Gabii írta:Nem értem mi köze van a csekknek a te szituációdhoz.
Valószínűleg sietett az ember. Ilyenkor egy normális ember 3 dolgot tesz: 1. lassít, hogy könnyebben meg tudja előzni; 2.: gyorsít, hogy ne tartsa fel, 3.: szarik rá, de nem kezd parasztkodni, és főleg nem veszélyezteti a másik testi épségét.
Ilyet eddig csak Suzukisokkal, és egyéb olcsó autókkal járó komplexusos emberektől tapasztaltam.
Csak pont a lényeget nem fogtad fel.
70-es táblánál 72-vel mentem és beállt mögém fél méterre és elkezdett villogni hogy húzzak előle a picsába.
Szerinted ez a normális mentalitás ha valaki siet??? Mert ha igen akkor gratulálok neked.
2010.12.11. 17:03
2010.12.11. 17:07
tibi666 írta:Gabii írta:Nem értem mi köze van a csekknek a te szituációdhoz.
Csak pont a lényeget nem fogtad fel.
70-es táblánál 72-vel mentem és beállt mögém fél méterre és elkezdett villogni hogy húzzak előle a picsába.
Szerinted ez a normális mentalitás ha valaki siet??? Mert ha igen akkor gratulálok neked.
Nem mindegy, ha egyszer sietnie kell? Nem tudhatod, hova kell mennie és miért.
Miért szerinted az normális, amit csináltál? Mivel lett jobb neked? Hazajöttél és boldogan elújságoltad egy netes fórumon, hogy bealáztál egy mercedest? Hú, apám, micsoda öröm és nem semmi sportteljesítmény egy 40 lóerővel erősebb autóval közúton szívatni a másikat.
Őt viszont még idegesebbé tetted, amivel közvetetten másokat is veszélyeztettél. Lehet, hogy ezután könnyebben belemegy egy veszélyes előzésbe.....
Annyi frusztrált ember van az utakon, mi a fenének kell még gerjeszteni a feszültséget?
2010.12.11. 18:23
Gabii írta:Volt kb 5km üres szakasz előttünk,ha annyira siet jobbesetben kibassza az irányjelzőjét és elmegy mellettem,nem nekiáll arcoskodni hogy levillog. Ezért kapta amit kapott,utána már annyira nem sietett érdekes mód. Részemről ennyi,mindenki azt gondol amit akar....
2010.12.12. 12:35
2010.12.12. 13:55
gabec írta:Pálya 169 km hosszan 180km/h tempomattal,sokszor kijöttek elém a kamionok,15,6l,egyszer egy ilyen kamionkövetés alkalmával román Audi A6 3000 pdtdi nem húzódott vissza a szélső sávba,miután már a kamion is lehúzódott,inkább begyújtott a kazánba gumicsizmával,-azért elindult az is rendesen,-de később elengedett,kick down után 200-nál rávillantottam.Mikor visszaálltam a 180-ra,visszaelőzött,de ekkor már azt mondtam, késő bánatÍgy mentünk Pestig,közöttünk 50-100 méter,mikor leindexelt az M0-ra,intett egyet,vissza dudáltam egy rövidet.Elköszöntünk kölcsönös tisztelettel.Hazafelé 170-nel senki sem villogott rám.Még egyszer,mikor még E32 750-em volt ,rámvillantott a belső sávban egy Merci 4 kereklámpás,na mondom gyere ha tudsz,de 200 körül mégegyszer rámvillantott,én meg úgy húztam ki a szélire,biztos elférjen,Cl 600 Amg.A tükőrből töklámpás -nak néztem,gyorsan kifújta az orromat.
![]()
De az még kb 120 le-vel többet tud.
2010.12.12. 15:15
Né kíméjjön MestörÚr!muhaati írta:gabec írta:Pálya 169 km hosszan 180km/h tempomattal,sokszor kijöttek elém a kamionok,15,6l,egyszer egy ilyen kamionkövetés alkalmával román Audi A6 3000 pdtdi nem húzódott vissza a szélső sávba,miután már a kamion is lehúzódott,inkább begyújtott a kazánba gumicsizmával,-azért elindult az is rendesen,-de később elengedett,kick down után 200-nál rávillantottam.Mikor visszaálltam a 180-ra,visszaelőzött,de ekkor már azt mondtam, késő bánatÍgy mentünk Pestig,közöttünk 50-100 méter,mikor leindexelt az M0-ra,intett egyet,vissza dudáltam egy rövidet.Elköszöntünk kölcsönös tisztelettel.Hazafelé 170-nel senki sem villogott rám.Még egyszer,mikor még E32 750-em volt ,rámvillantott a belső sávban egy Merci 4 kereklámpás,na mondom gyere ha tudsz,de 200 körül mégegyszer rámvillantott,én meg úgy húztam ki a szélire,biztos elférjen,Cl 600 Amg.A tükőrből töklámpás -nak néztem,gyorsan kifújta az orromat.
![]()
Teljesen korrekt , haladjunk,ha lehet. Miért nem lehet mindenki ilyen jól gondolkodó az utakon?
( Ide még írtam volna egy élcelődést G---- klubtársal kapcsolatban, de türtőztetem magam. Mégiscsak itt a karácsony.)
2010.12.12. 15:31
gabec írta:Né kíméjjön MestörÚr!muhaati írta:gabec írta:Pálya 169 km hosszan 180km/h tempomattal,sokszor kijöttek elém a kamionok,15,6l,egyszer egy ilyen kamionkövetés alkalmával román Audi A6 3000 pdtdi nem húzódott vissza a szélső sávba,miután már a kamion is lehúzódott,inkább begyújtott a kazánba gumicsizmával,-azért elindult az is rendesen,-de később elengedett,kick down után 200-nál rávillantottam.Mikor visszaálltam a 180-ra,visszaelőzött,de ekkor már azt mondtam, késő bánatÍgy mentünk Pestig,közöttünk 50-100 méter,mikor leindexelt az M0-ra,intett egyet,vissza dudáltam egy rövidet.Elköszöntünk kölcsönös tisztelettel.Hazafelé 170-nel senki sem villogott rám.Még egyszer,mikor még E32 750-em volt ,rámvillantott a belső sávban egy Merci 4 kereklámpás,na mondom gyere ha tudsz,de 200 körül mégegyszer rámvillantott,én meg úgy húztam ki a szélire,biztos elférjen,Cl 600 Amg.A tükőrből töklámpás -nak néztem,gyorsan kifújta az orromat.
![]()
Teljesen korrekt , haladjunk,ha lehet. Miért nem lehet mindenki ilyen jól gondolkodó az utakon?
( Ide még írtam volna egy élcelődést G---- klubtársal kapcsolatban, de türtőztetem magam. Mégiscsak itt a karácsony.)
2010.12.12. 15:45
gabec írta:Pálya 169 km hosszan 180km/h tempomattal,sokszor kijöttek elém a kamionok,15,6l,egyszer egy ilyen kamionkövetés alkalmával román Audi A6 3000 pdtdi nem húzódott vissza a szélső sávba,miután már a kamion is lehúzódott,inkább begyújtott a kazánba gumicsizmával,-azért elindult az is rendesen,-de később elengedett,kick down után 200-nál rávillantottam.Mikor visszaálltam a 180-ra,visszaelőzött,de ekkor már azt mondtam, késő bánatÍgy mentünk Pestig,közöttünk 50-100 méter,mikor leindexelt az M0-ra,intett egyet,vissza dudáltam egy rövidet.Elköszöntünk kölcsönös tisztelettel.Hazafelé 170-nel senki sem villogott rám.Még egyszer,mikor még E32 750-em volt ,rámvillantott a belső sávban egy Merci 4 kereklámpás,na mondom gyere ha tudsz,de 200 körül mégegyszer rámvillantott,én meg úgy húztam ki a szélire,biztos elférjen,Cl 600 Amg.A tükőrből töklámpás -nak néztem,gyorsan kifújta az orromat.
![]()
2010.12.12. 16:23
BMWFUN írta:gabec írta:Pálya 169 km hosszan 180km/h tempomattal,sokszor kijöttek elém a kamionok,15,6l,egyszer egy ilyen kamionkövetés alkalmával román Audi A6 3000 pdtdi nem húzódott vissza a szélső sávba,miután már a kamion is lehúzódott,inkább begyújtott a kazánba gumicsizmával,-azért elindult az is rendesen,-de később elengedett,kick down után 200-nál rávillantottam.Mikor visszaálltam a 180-ra,visszaelőzött,de ekkor már azt mondtam, késő bánatÍgy mentünk Pestig,közöttünk 50-100 méter,mikor leindexelt az M0-ra,intett egyet,vissza dudáltam egy rövidet.Elköszöntünk kölcsönös tisztelettel.Hazafelé 170-nel senki sem villogott rám.Még egyszer,mikor még E32 750-em volt ,rámvillantott a belső sávban egy Merci 4 kereklámpás,na mondom gyere ha tudsz,de 200 körül mégegyszer rámvillantott,én meg úgy húztam ki a szélire,biztos elférjen,Cl 600 Amg.A tükőrből töklámpás -nak néztem,gyorsan kifújta az orromat.
![]()
Jól le lehet árnyékolva az űrhajód, ha így mered küldeni a pályán (gondolom az M5), mert arra jól tele szokott lenni fényképésszel.
Azért szép munkát végeztél!
2010.12.12. 16:49
muhaati írta:gabec írta:Né kíméjjön MestörÚr!muhaati írta:gabec írta:Pálya 169 km hosszan 180km/h tempomattal,sokszor kijöttek elém a kamionok,15,6l,egyszer egy ilyen kamionkövetés alkalmával román Audi A6 3000 pdtdi nem húzódott vissza a szélső sávba,miután már a kamion is lehúzódott,inkább begyújtott a kazánba gumicsizmával,-azért elindult az is rendesen,-de később elengedett,kick down után 200-nál rávillantottam.Mikor visszaálltam a 180-ra,visszaelőzött,de ekkor már azt mondtam, késő bánatÍgy mentünk Pestig,közöttünk 50-100 méter,mikor leindexelt az M0-ra,intett egyet,vissza dudáltam egy rövidet.Elköszöntünk kölcsönös tisztelettel.Hazafelé 170-nel senki sem villogott rám.Még egyszer,mikor még E32 750-em volt ,rámvillantott a belső sávban egy Merci 4 kereklámpás,na mondom gyere ha tudsz,de 200 körül mégegyszer rámvillantott,én meg úgy húztam ki a szélire,biztos elférjen,Cl 600 Amg.A tükőrből töklámpás -nak néztem,gyorsan kifújta az orromat.
![]()
Nem rád gondoltam a "G"- vel. Gabii van a bögyömben. Szerencsére kicsi az esély hogy összetalálkozzak vele az úton.
2010.12.12. 18:51
Sajnos n incs,de sietnem kellett mivel a Visegrádi utcába 9: 30-ra volt időpontom,és 7:15-ig dolgoztam.Szerintem egyet megcsíptem,-ill. ők engem-egy sávra útszűkület,de szerencsére kijöttek elém,100-as ,80-as tábla,valamelyiknél megtaláltak biztos ,de 30-60000-ig számítok büntire.Ja,jut eszembe,beszartok.50-es táblánál bemértek 62-vel,viszont 3 filmkocka volt,62-es 64-es 67-es (km/h)csak fordított sorrendben,és a 62-est vették figyelembe,csak figyelmeztetést kaptam,mivel nem volt 2 éve semmilyen szabsért ügyem.BMWFUN írta:gabec írta:Pálya 169 km hosszan 180km/h tempomattal,sokszor kijöttek elém a kamionok,15,6l,egyszer egy ilyen kamionkövetés alkalmával román Audi A6 3000 pdtdi nem húzódott vissza a szélső sávba,miután már a kamion is lehúzódott,inkább begyújtott a kazánba gumicsizmával,-azért elindult az is rendesen,-de később elengedett,kick down után 200-nál rávillantottam.Mikor visszaálltam a 180-ra,visszaelőzött,de ekkor már azt mondtam, késő bánatÍgy mentünk Pestig,közöttünk 50-100 méter,mikor leindexelt az M0-ra,intett egyet,vissza dudáltam egy rövidet.Elköszöntünk kölcsönös tisztelettel.Hazafelé 170-nel senki sem villogott rám.Még egyszer,mikor még E32 750-em volt ,rámvillantott a belső sávban egy Merci 4 kereklámpás,na mondom gyere ha tudsz,de 200 körül mégegyszer rámvillantott,én meg úgy húztam ki a szélire,biztos elférjen,Cl 600 Amg.A tükőrből töklámpás -nak néztem,gyorsan kifújta az orromat.
![]()
Jól le lehet árnyékolva az űrhajód, ha így mered küldeni a pályán (gondolom az M5), mert arra jól tele szokott lenni fényképésszel.
Azért szép munkát végeztél!
2010.12.13. 11:00
kzolee írta:tibi666 írta:Gabii írta:A hazaúton egy 3águ kezdett el powerkedni mögöttem,csak nem jött be a számítása..![]()
Ilyet ne csináljatok! A másik autóban is emberek ülnek, akiknek lehet rossz napjuk, de otthon várhatja őket család, gyerekek.
Több türelmet!
2010.12.13. 20:24
2010.12.13. 21:35
muhaati írta:Ma dél körül hirtelen le kellett poroljak Ráckevére.
No most itt nem lehet tanulni a KRESZ-ből.
Odafelé, még csak-csak elporoszkáltam 80, és 160 között.
Node vissza B.p. felé! hmmmmmm. Ez egy jó kis kocsikázás volt!
Előttem egy Toyota Camry, mögöttem egy újszerű Honda Accord. Egymásra találtunk. Eszünkbe sem jutott egymást szivatni, ( mint p.l. Gabii-nak ), iszonyatosan jót tekertünk végig az M5 bevezető végéig.
Semmi veszélyeztetés, semmi tologatás, csak egy k.-jó gáznyomás!
Ezt imádom, amikor lehet tolni neki, gyorsan, de mégis ésszel, egymásra figyelve, mást nem veszélyeztetve.
Ez ma jól esett!!!!!!!
2010.12.13. 21:50
muhaati írta:Ma dél körül hirtelen le kellett poroljak Ráckevére.
No most itt nem lehet tanulni a KRESZ-ből.
Odafelé, még csak-csak elporoszkáltam 80, és 160 között.
Node vissza B.p. felé! hmmmmmm. Ez egy jó kis kocsikázás volt!
Előttem egy Toyota Camry, mögöttem egy újszerű Honda Accord. Egymásra találtunk. Eszünkbe sem jutott egymást szivatni, ( mint p.l. Gabii-nak ), iszonyatosan jót tekertünk végig az M5 bevezető végéig.
Semmi veszélyeztetés, semmi tologatás, csak egy k.-jó gáznyomás!
Ezt imádom, amikor lehet tolni neki, gyorsan, de mégis ésszel, egymásra figyelve, mást nem veszélyeztetve.
Ez ma jól esett!!!!!!!