![]() |
2012.01.29. 13:16
2012.01.29. 15:26
2012.01.29. 15:56
Imco írta:robesz83 írta:BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárat-hoz tud valaki bontott generátort?
Schnitzernek van!
Ő is a barátod!
Ott is válogathatsz!![]()
2012.01.29. 16:00
muhaati írta:Imco írta:robesz83 írta:BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárat-hoz tud valaki bontott generátort?
Schnitzernek van!
Ő is a barátod!
Már a "hiba és megoldás" topicba is beírtad , de itt is megkérdezem: Miért keresel generátort? Elveszítetted valahol ???????????
2012.01.29. 16:09
simi64 írta:muhaati írta:Imco írta:robesz83 írta:BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárat-hoz tud valaki bontott generátort?
Schnitzernek van!
Ő is a barátod!
Már a "hiba és megoldás" topicba is beírtad , de itt is megkérdezem: Miért keresel generátort? Elveszítetted valahol ???????????
Ááááá...
Biztos nem![]()
Az alsó motortakaró lemez megfogja, úgyhogy nem tud kiesni![]()
...szerintem.
2012.01.29. 16:34
Padre540 írta:
Szerintem Ati arra gondol hogy fel is lehet újítani,nem kell másik.
2012.01.29. 16:45
Imco írta:robesz83 írta:BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárat-hoz tud valaki bontott generátort?
Schnitzernek van!
Ő is a barátod!
2012.01.29. 17:44
Schnitzer írta:Imco írta:robesz83 írta:BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárat-hoz tud valaki bontott generátort?
Schnitzernek van!
Ő is a barátod!
Igen nekem is van ha gondolja,valamint benzinesekhez még amit elég jó áron tudok adni klubos tagoknak"
2012.01.29. 17:54
bmw520ds írta:Schnitzer írta:Imco írta:robesz83 írta:BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárat-hoz tud valaki bontott generátort?
Schnitzernek van!
Ő is a barátod!
Igen nekem is van ha gondolja,valamint benzinesekhez még amit elég jó áron tudok adni klubos tagoknak"
Igen igen!
Basztassuk meg az állóvizet!![]()
A srác keres egy generátort:
Nem azt kérdezte hogy ki tudja felújítani, hanem azt: " BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárathoz tud valaki bontott generátort?
Mivel nem rossz tanács amit adtam, kiállok mellette.
Vesz egyet, leveszik-felrakják és megy.
Itt most jön: de plusz költség a felrakás'...Igen. Akkor ha minden egyes hibáért rohangál és fizet! Ha meg nem, akkor lebontja alulról , a szíjfeszítőhöz kell egy krova és kicseréli ingyen. Brutális logikával kitalálja hogy kell a szíjat visszaakasztani hogy jó legyen, mert rosszul fel sem tudja tenni...
Amit levesznek vagy felújítja, vagy eldobja, elcseréli, vagy kirakja dísznek a vitrinbe!
Közben hadra fogható a kocsija.
A rossz generátor bármikor felújítható, felrakható a bontott helyett ha gond van. Akkor az is megjavítható, onnét meg eladható akár a kocsival együtt, mint felújított generátor.
Sokszor nehéz a fórum gondolkodásmódja, de biztos rosszul látom!![]()
Azért egy kérdésem van. Nem azért van az egész hogy segítsünk? Mert aki faszságokkal és hasznavehetetlen válaszokkal írja tele a fórum fontos részeit, az csendben teheti, aki meg próbál jó szándékkal segíteni, vagy gondban van és kérdez, az gúny tárgya egyből! Lásd 204d1 és lopott programjai! Sokan meg csodálkoznak hogy mindenkivel óvatos...![]()
Szabi!
Tudom hogy ritkán bontasz dízelt. Ezért nem is gondoltam hogy van még generátorod.Bocsika!
De ha ezt nézem, akkor Madox is zavarható ebben az ügyben.Bocs Gabi!
2012.01.29. 17:56
leslie írta:bmw520ds írta:Schnitzer írta:Imco írta:robesz83 írta:BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárat-hoz tud valaki bontott generátort?
Schnitzernek van!
Ő is a barátod!
Igen igen!
Basztassuk meg az állóvizet!![]()
A srác keres egy generátort:
Nem azt kérdezte hogy ki tudja felújítani, hanem azt: " BMW e39 520D touring-hoz 2000 évjárathoz tud valaki bontott generátort?
Mivel nem rossz tanács amit adtam, kiállok mellette.
Vesz egyet, leveszik-felrakják és megy.
Itt most jön: de plusz költség a felrakás'...Igen. Akkor ha minden egyes hibáért rohangál és fizet! Ha meg nem, akkor lebontja alulról , a szíjfeszítőhöz kell egy krova és kicseréli ingyen. Brutális logikával kitalálja hogy kell a szíjat visszaakasztani hogy jó legyen, mert rosszul fel sem tudja tenni...
Amit levesznek vagy felújítja, vagy eldobja, elcseréli, vagy kirakja dísznek a vitrinbe!
Közben hadra fogható a kocsija.
A rossz generátor bármikor felújítható, felrakható a bontott helyett ha gond van. Akkor az is megjavítható, onnét meg eladható akár a kocsival együtt, mint felújított generátor.
Sokszor nehéz a fórum gondolkodásmódja, de biztos rosszul látom!![]()
Azért egy kérdésem van. Nem azért van az egész hogy segítsünk? Mert aki faszságokkal és hasznavehetetlen válaszokkal írja tele a fórum fontos részeit, az csendben teheti, aki meg próbál jó szándékkal segíteni, vagy gondban van és kérdez, az gúny tárgya egyből! Lásd 204d1 és lopott programjai! Sokan meg csodálkoznak hogy mindenkivel óvatos...![]()
Szabi!
Tudom hogy ritkán bontasz dízelt. Ezért nem is gondoltam hogy van még generátorod.Bocsika!
De ha ezt nézem, akkor Madox is zavarható ebben az ügyben.Bocs Gabi!
Azért figyeljetek már oda magatokra jó![]()
![]()
Nincs mellébeszélés, mert jön BMW520DS és mindenkit helyrerak
![]()
( bocs BMW520DS, de ezt nem tudtam kihagyni)
2012.01.29. 18:18
leslie írta:
![]()
![]()

2012.01.29. 18:20
muhaati írta:leslie írta:
![]()
![]()
Ezer bocsánat, pofám befogom, megyek a sarokba, nem is értek hozzá, meg különben is rosszat akarok.
Csak foglalom itt a biteket.
2012.01.29. 18:21
muhaati írta:Ezer bocsánat, pofám befogom, megyek a sarokba, nem is értek hozzá, meg különben is rosszat akarok.
2012.01.29. 18:25
bmw520ds írta:Be vagy rúgva????
2012.01.29. 18:26
muhaati írta:bmw520ds írta:Be vagy rúgva????
Még nem, de rajta vagyok az ügyön.
2012.01.29. 18:32
204d1 írta:muhaati írta:Ezer bocsánat, pofám befogom, megyek a sarokba, nem is értek hozzá, meg különben is rosszat akarok.
Szerintem (bár lehet, hogy nem értem a zőccségest) nem kért és nem állított senki ilyet. Ha jól értelmezem, akkor valaki segíteni akart....
Értékelni kellene, nem megsértődni...
2012.01.29. 18:38
muhaati írta:204d1 írta:muhaati írta:Ezer bocsánat, pofám befogom, megyek a sarokba, nem is értek hozzá, meg különben is rosszat akarok.
Szerintem (bár lehet, hogy nem értem a zőccségest) nem kért és nem állított senki ilyet. Ha jól értelmezem, akkor valaki segíteni akart....
Értékelni kellene, nem megsértődni...
Dehogy sértődöm! Gabira meg főleg nem! Politikailag ugyan nem értünk egyet, de az más tészta!![]()
Kérdezték tud-e valaki bontott generátort. Erre én csak annyit reagáltam ( bár lehet félreérthetően ), hogy minek kell másik?
Nem kaptam (tunk) választ.
Gabinak igaza van a bontott megvételét illetően, hiszen tök jó, ha mindenből van a sufniban tartalékba!
2012.01.29. 18:40
bmw520ds írta:Van itt a garázsban egy felújított, szívesen odaadnám egy meleg kézfogásért is,
2012.01.29. 18:43
bmw520ds írta:De! Mivel politikailag nem értünk egyet, nem merem bevállalni a rizikót, mert asszonytól és haragjától félek, ha ne adj istenkém tönkre menne...De ha gazdag leszek az sem számít! A többi politikai topic már.
2012.01.29. 18:46
204d1 írta:bmw520ds írta:Van itt a garázsban egy felújított, szívesen odaadnám egy meleg kézfogásért is,
Inkább sose legyen generátorom, ha egy meleg kézfogás az ára.