Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Pixelhiba javitása

2015.11.16. 11:51

Jerry írta:
Xjanchi írta:Szétszedni mindig egyszerűbb :D

Tapatalk-kal küldve az én Lenovo S898t-el

Hogyan szedted le a mutatókat?
Csinálhatnál egy kis videót róla.

Azt nem mondta hogy utánna vissza is lehetett rakni...

G6-L11

2015.11.16. 13:22

Osszeraktam ! Tudtato, hogy sok tartalek csavar van benne ?

Viccet felreteve meg nem probaltam ki sajna, de fentebb belinkeltem a youtube videot a mutato leszedeserol.
Bar nekem az 1iket sikerult eltorni.(de meg ragaszthato) de nem jon le olyan konnyen mint a video-n.

2015.11.16. 13:32

Jerry írta:Hogyan szedted le a mutatókat?

Én úgy csináltam, hogy felhívtam a pixelfixet, beszéltem egy kellemes hangú hölgyeménnyel, majd a megbeszélt időpontra odamentem, és egy bő órával később fájó zsebbel, de elégedetten távoztam :)
De mintha ők szerszámostul szállítanák az átvezetőszalagot. Talán pont a videón látottakkal:

2015.11.16. 13:35

Persze ez jathato... Tobbsegeben jo velemenyt hallottam roluk (1-2 negativ kivetellel).

Nekem a 28eFt a pofatlan lehuzas kategoria igy inkabb orokre pixeles oraval jarok. Persze ez nezopont kerdese, mindenkinek szivejoga...

2015.11.16. 13:37

Sziasztok!

Ma, holnap új tulajdonosa leszek egy 2000es évjáratú 520d Touring autónak. Belseje hibátlan, egy dolgot kivéve. A cd, rádió kijelző panel pixelhibás, vagy mi. Van valami házi recept, hogy ezt orvosolni lehessen? Látom, sokan küzdenek a kilométer órában lévő kijelzővel, de nekem az hála istennek hibátlan, rendben mutat mindent. Egész sok hozzászólást végig böngésztem, de mindenhol csak a kilométer óra problémával találkoztam.
Szóval, a cd kijelzőt is meg lehet barkácsolni valahogyan?

2015.11.16. 13:41

Unlimited írta:Sziasztok!

Ma, holnap új tulajdonosa leszek egy 2000es évjáratú 520d Touring autónak. Belseje hibátlan, egy dolgot kivéve. A cd, rádió kijelző panel pixelhibás, vagy mi. Van valami házi recept, hogy ezt orvosolni lehessen? Látom, sokan küzdenek a kilométer órában lévő kijelzővel, de nekem az hála istennek hibátlan, rendben mutat mindent. Egész sok hozzászólást végig böngésztem, de mindenhol csak a kilométer óra problémával találkoztam.

Természetesen az is javítható, kérdés, hogy megéri-e a fáradságot.

2015.11.16. 13:44

Ugyan az a sztori.
Ha fizetsz akkor pixelfix.hu

Ha barkacs akkor youtube MID pixel repair

2015.11.16. 13:55

Xjanchi írta:Persze ez jathato... Tobbsegeben jo velemenyt hallottam roluk (1-2 negativ kivetellel).

Nekem a 28eFt a pofatlan lehuzas kategoria igy inkabb orokre pixeles oraval jarok. Persze ez nezopont kerdese, mindenkinek szivejoga...

Én például fizettem, és nem bántam meg. Persze akinek jobb a kézügyessége mint nekem (ami nem lehetetlen mondhatni ;)), az természetesen spórolhat. Ráadásul amit magad szerelsz meg arra joggal vagy büszke is. :)

G6-L11

2015.11.16. 14:18

PeterE39 írta:

Természetesen az is javítható, kérdés, hogy megéri-e a fáradságot.

Köszönöm a választ!
Hát, majd még meggondolom a dolgot, bár nem tűnik így első nézetre olyan bonyolultnak a dolog. Volt, aki már javította házilag? Mert a linkelt oldalon az a 45.000 forint, egy 1-2 órás munkáért nagyon meredeken hangzik nekem!

2015.11.16. 14:19

F_E_K_ írta:
Xjanchi írta:Persze ez jathato... Tobbsegeben jo velemenyt hallottam roluk (1-2 negativ kivetellel).

Én például fizettem, és nem bántam meg. Persze akinek jobb a kézügyessége mint nekem (ami nem lehetetlen mondhatni ;)), az természetesen spórolhat. Ráadásul amit magad szerelsz meg arra joggal vagy büszke is. :)
G6-L11

Valószínűleg én sem jutottam volna el hozzájuk egyhamar, de az ABS elektronika miatt elkerülhetetlen volt a míting, úgyhogy ha már ott voltam, akkor ezt is rendberakattam.
Ha magam álltam volna neki, akkor a saját képességeimet ismerve most valószínűleg egy kupac törött műanyag, és egyéb működésképtelenné tett részegység között sepergetném a kihullott maradék hajamat :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: 2 F_E_K_, Xjanchi
Értékelés: 9.52%

2016.09.04. 16:50

sziasztok: nekem megcsinálták az órát (pixelhibás volt) kb 4 éve de most a pixel jó de ami megvilágítja a bal oldali ki égett . A kérdésem az lenne, hogy az óracsoport hátuljában lévő égők világítják meg vagy vissza kell vinnem javíttatni mert belülről van a világítása??? Esetleg ha belül van az könnyű e kicserélni házilag. Ugyan örök élet garit adtak rá de nem tudom hogy ez is beleszámít e?

2016.09.04. 17:36

stupeki69 írta:sziasztok: nekem megcsinálták az órát (pixelhibás volt) kb 4 éve de most a pixel jó de ami megvilágítja a bal oldali ki égett . A kérdésem az lenne, hogy az óracsoport hátuljában lévő égők világítják meg vagy vissza kell vinnem javíttatni mert belülről van a világítása??? Esetleg ha belül van az könnyű e kicserélni házilag. Ugyan örök élet garit adtak rá de nem tudom hogy ez is beleszámít e?

A hátsó izzók világítják.

KissG.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek KissGSV az itt látható tagok köszönték meg: stupeki69
Értékelés: 4.76%

2016.09.04. 17:59

stupeki69 írta:Ugyan örök élet garit adtak rá de nem tudom hogy ez is beleszámít e?

Nem...
Hozzászólás küldése

VigLink badge